Υποβιβασμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αν δεν αγωνιστεί στα play offs, «έδειξε» -εμμέσως πλην σαφέστατα- ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Σχετικές Ειδήσεις

Όταν ρωτήθηκε, τι θα γίνει αν ο Ολυμπιακός δεν κατέβει στα play offs, απάντησε: «Υπάρχουν οι κανονισμοί που προβλέπουν τι πρέπει να γίνει». Και όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει αν εννοεί πως θα υποβιβαστούν οι «ερυθρόλευκοι», ανέφερε: «Είπα, υπάρχουν κανονισμοί».

Κατά τ’ άλλα δήλωσε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για την απουσία του Ολυμπιακού. Είχαμε ένα διοικητικό συμβούλιο συζητήσαμε όλες τις αποφάσεις.

Πήραμε σημαντικές αποφάσεις και σε σχέση με την κεντρική διαχείριση, τη βία και την διαιτησία. Σύμφωνα με τη νομική υπηρεσία, για να συζητάμε για αναδιάρθρωση πρέπει πρώτα να επικυρωθεί η βαθμολογία.

Έτσι μπορούσαμε να προχωρήσουμε στην επικύρωση. Όταν συζητάμε για αναδιάρθρωση, είναι αυτονόητο πως πρέπει να τελειώσει το τρέχον πρωτάθλημα.

Το προηγούμενο ΔΣ δεν μπορούσε να επικυρώσει τη βαθμολογία γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είχε κατέβει στο ματς με την Κύμη, την Παρασκευή βγήκε η ποινή του, η προθεσμία για να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ έληξε χθες βράδυ, οπότε σήμερα μπορούσαμε να επικυρώσουμε.

Αύριο είναι η δικάσιμος στην προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει για τη σύνθεση της επιτροπής διαιτησίας. Αυτό δεν επηρεάζει τη συνέχιση του πρωταθλήματος».

 

Source link