Αρχική Πολιτική Ξεχωριστό ρόλο για τη νεολαία επιφυλάσσει η Γεννηματά

Ξεχωριστό ρόλο για τη νεολαία επιφυλάσσει η Γεννηματά

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο κοµµατικός µηχανισµός του Κινήματος Αλλαγής, καθώς άμεσα θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση διαλόγου σε κάθε γωνία της χώρας, ενόψει της Προγραμματικής – Ιδεολογικής Συνδιάσκεψης που θα διεξαχθεί το διήμερο 7- 8 Μαρτίου.

Να σημειωθεί πως τα συμπεράσματα της συνδιάσκεψης θα αποτελούν την πολιτική πυξίδα του Κινήματος Αλλαγής στη νέα εποχή και επί των κειμένων θα χτιστεί το προοδευτικό «αφήγημα» της Παράταξης.

Στο πλαίσιο αυτό, βουλευτές και στελέχη του κόμματος αναμένεται να πάρουν και πάλι το «δισάκι τους στον ώμο» και να πάνε σε κάθε γωνιά της χώρας, ενώ μίνι… περιοδείες με στοχευμένες επισκέψεις σε νομούς θα κάνει και η Φώφη Γεννηματά.

Το οργανωτικό πλαίσιο της παραπάνω διαδικασίας αποκτά πολιτικά χαρακτηριστικά, καθώς περιλαμβάνει τη συμμετοχή από τη βάση όλων των μελών και τη συνδιαμόρφωση της πολιτικής ατζέντας κλιμακωτά από κάτω προς τα πάνω, με βαθύτατα δημοκρατικό τρόπο, ξεκινώντας από διαδικασίες στα όργανα με κλιμάκια σε όλη τη χώρα, σύσταση περιφερειακών επιτροπών, μίνι προγραμματικές συνδιασκέψεις και στις 13 περιφέρειες της χώρας και κατάληξη όλων αυτών την προγραμματική συνδιάσκεψη.

Άλλωστε, ζητούμενο για το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα ανοιχτό κόμμα με θωρακισμένη θεσμική λειτουργία, ισχυρές οργανώσεις και ενεργή συμμετοχή των μελών σε όλο το φάσμα λειτουργίας του κόμματος.

Ήδη, τόσο ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, όσο και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέφανος Παραστατίδης, έχουν προχωρήσει σε συναντήσεις με νομαρχιακές και δημοτικές οργανώσεις, ενώ ο σχεδιασμός τους είναι να κάνουν δεκάδες εκδηλώσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει πάρα πολλές.

Ακόμη, εκσυγχρονίζεται η λειτουργία όλων των δομών οργάνωσης, οι οποίες θα αποκτήσουν και διαδικτυακή δομή, ενώ ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ένα ινστιτούτο πολιτικής, θεματικές εκδηλώσεις με νέα δομή παρουσίασης, ακαδημία πολιτικών στελεχών.

και εργαστήρι πολιτικής στο οποίο θα γίνονται συζητήσεις ιδεολογικού περιεχομένου αλλά και θεμάτων που άπτονται της πολιτικής επικαιρότητας.

Ξεχωριστό ρόλο για τη νεολαία επιφυλάσσει η Φώφη Γεννηματά, καθώς προχωρά σε συνδιάσκεψη νεολαίας, η οποία θα καταλήξει στη δημιουργία νεολαίας κόμματος την άνοιξη του 2020.

  • Δημοσιεύτηκε «Καρφί» του Σαββατοκύριακου

 

Source link

Ροή Ειδήσεων

Στο σκαμνί ο Μπενζεμά, απαλλάχθηκε ο Σισέ • Tvkosmos

Αντιμέτωποι στη δικαστική αίθουσα θα βρεθούν οι Καρίμ Μπενζεμά και Ματιέ Βαλμπουενά για την πολύκροτη υπόθεση της sex tape στη Γαλλία.Μετά από πρόταση του...

“Δεν υπάρχει έγκλημα για να είναι ο Παπαγγελόπουλος ηθικός αυτουργός”

"Δεν υπάρχει έγκλημα για να είναι ο Παπαγγελόπουλος ηθικός αυτουργός" ΑρχικήΠολιτική“Δεν υπάρχει έγκλημα για να είναι ο Παπαγγελόπουλος ηθικός αυτουργός” Source link

“Βόμβα” στην εκπαίδευση – Λουκέτο σε ιστορικό σχολείο μετά από 85 χρόνια

"Βόμβα" στην εκπαίδευση - Λουκέτο σε ιστορικό σχολείο μετά από 85 χρόνια ΑρχικήΕλλάδα“Βόμβα” στην εκπαίδευση – Λουκέτο σε ιστορικό σχολείο μετά από 85 χρόνια Source link...

Φρίκη: Σκυλιά έφαγαν νεογέννητα δίδυμα

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία ο θάνατος νεογέννητων δίδυμων από τα σκυλιά της οικογένείας τους που τα κατασπάραξαν. Το τραγικό περιστατικό με θύμα τα δύο...