Αρχική Πολιτική Τσιάρας για προστατευόμενους μάρτυρες: Εμπλέκονται ή όχι στην υπόθεση Novartis;

Τσιάρας για προστατευόμενους μάρτυρες: Εμπλέκονται ή όχι στην υπόθεση Novartis;

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο φιλοξενήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

Ο κ. Τσιάρας ανέφερε για την υπόθεση Novartis ότι έχει ταλαιπωρήσει το πολιτικό σύστημα και την κοινή γνώμη τα τελευταία χρόνια.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε ότι το μείζον ζήτημα με τους προστατευόμενους μάρτυρες είναι εάν είχαν εμπλοκή ή όχι με την υπόθεση Novartis ενώ πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να καταθέσουν με τους ίδιους όρους και τις διαδικασίες που κατέθεσαν στη Δικαιοσύνη.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης σημείωσε ακόμη πως δεν είναι ζήτημα αν θα βγάλουμε τις κουκούλες από τους προστατευόμενους μάρτυρες. «Το ζήτημα είναι αν λειτούργησαν οι διαδικασίες με τους όρους που διέπουν το καθεστώς προστατευόμενων μαρτύρων».

Αναφερόμενος στις καταγγελίες του Αλέξη Τσίπρα και στην πρόκλησή του να βάλει η κυβέρνηση και τον ίδιο στο κάδρο της Novartis, ανέφερε τα εξής:

«Eνώ θα μπορούσε να πει κάποιος εύκολα ότι είναι και ο Τσίπρας στο κάδρο της Novartis, αντίθετα επιλέξαμε μία θεσμική διαδικασία που υπαγορευόταν από τα στοιχεία που υπήρχαν. Και εδώ είναι η διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι λυπηρό το πώς ένας αρχηγός της αντιπολίτευσης μετέρχεται πρακτικές που δεν έπρεπε να υπάρχουν σε αυτή τη διαδρομή της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η Δικαιοσύνη πρέπει να μένει εκτός της πολιτικής αντιπαράθεσης».

Για το τροχαίο με την εγκατάλειψη θύματος στην παραλιακή

Ο κ. Τσιάρας αναφέρθηκε και στο θέμα με το τροχαίο στην παραλιακή και την εγκατάλειψη θύματος από τον οδηγό του πολυτελούς οχήματος.

Ο υπουργός ανέφερε πως το νομικό πλαίσιο για αυτές τις περιπτώσεις έχει αυστηροποιηθεί και πρόσθεσε πως όταν κάποιος προσπαθεί να αποφύγει το αυτόφωρο στερείται ελαφρυντικών.

Source link

Ροή Ειδήσεων

Έχουμε συμφωνία από τους «27»

Έπειτα από το πολύωρο θρίλερ με τις αναβολές τελικά το Eurogroup κατέληξε στις 11 το βράδυ της Πέμπτης σε συμφωνία  για το οικονομικό πακέτο που θα χρησιμοποιηθεί...

«Λάβαμε νωρίς τα μέτρα και τα δεδομένα μας δικαιώνουν»

Κικίλιας: «Λάβαμε νωρίς τα μέτρα και τα δεδομένα μας δικαιώνουν» ΑρχικήΠολιτικήΚικίλιας: «Λάβαμε νωρίς τα μέτρα και τα δεδομένα μας δικαιώνουν» Source link

«Το τέλος θα έρθει με το εμβόλιο»

«Στην Ελλάδα πετύχαμε να μειώσουμε την ένταση της νόσου και μπορούμε να ξεκινήσουμε συζητήσεις για μερική επάνοδο στην κανονικότητα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης...

Ασυμπτωματική πήγε σε κηδεία και πάρτι γενεθλίων και έστειλε τρεις στο θάνατο

Ασυμπτωματική πήγε σε κηδεία και πάρτι γενεθλίων και έστειλε τρεις στο θάνατο ΑρχικήΔιεθνήΑσυμπτωματική πήγε σε κηδεία και πάρτι γενεθλίων και έστειλε τρεις στο θάνατο Source link...

Θρηνεί η αθλητική δημοσιογραφία την απώλεια του Άκη Τσόπελα • Tvkosmos

Η αθλητική δημοσιογραφία θρηνεί την τεράστια απώλεια του Άκη Τσόπελα.Ο Άκης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 58 ετών (έπειτα από μάχη που...