Σε απόλυτη σύγχυση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ που αδυνατεί να χαράξει μία σοβαρή αντιπολιτευτική στρατηγική και να κάνει κάτι στην κατεύθυνση της ανάκτησης της εμπιστοσύνης της κοινής γνώμης. Μέσα στο γενικότερο κλίμα απαξίωσης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μετά από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες κορυφαίων στελεχών του, οι πιρουέτες της επικοινωνιακής ομάδας διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ με άσφαιρα πυρά επιχειρούν να κερδίσουν λίγη δημοσιότητα στα δελτία ειδήσεων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η στάση του κ. Τσίπρα απέναντι στην πανδημία. Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχικά κατήγγειλε την Κυβέρνηση επειδή άνοιξε τα σχολεία, ενώ στη συνέχεια τα στελέχη του φώναζαν ότι ήταν πολύ αυστηρή με τον συνωστισμό στις πλατείες. Κανείς εξάλλου δεν ξεχνά ότι ο αρχηγός τη Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στις εξορμήσεις του σε διάφορες τουριστικές περιοχές διαμαρτύρεται επειδή η κυβέρνηση βάζει πολλούς περιορισμούς στην είσοδο τουριστών!!!

Αλλά αυτή την εβδομάδα, χάραξαν μια νέα γραμμή και «καταγγέλλουν» γιατί προσέχει η Κυβέρνηση στα χερσαία σύνορα, αλλά ανοίγει με μέτρα ασφαλείας περισσότερες απευθείας πτήσεις. Η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ σε μία κρίσιμη περίοδο για τη χώρα είναι για γέλια και για κλάματα. Για γέλια αφού εκτίθενται πολλά από τα στελέχη του καθημερινά, κάνοντας διαγωνισμό ανοησίας, και για κλάματα καθώς σε μία ευρωπαϊκή δημοκρατική χώρα, ο ρόλος της Αντιπολίτευσης είναι πολύ σημαντικός για την λειτουργία της Δημοκρατίας. Η περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί σε κάθε περίπτωση παράδειγμα προς αποφυγή… κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στις τελευταίες δημοσκοπήσεις όπου το κόμμα Τσίπρα φλερτάρει με ποσοστά κάτω από το 20%!

Προηγούμενο άρθρο4 προσλήψεις Νοσηλευτών στη ΔΕΗΕπόμενο άρθροΜόνο τρεις αριστούχοι φέτος στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Source link

Ροή Ειδήσεων

Του έπεσε το ακουστικό από τα χέρια του Κυριάκου… • Tvkosmos

ΚΙΤΣΟΣ ο ΚΟΡΙΟΣ: Του έπεσε το ακουστικό από τα χέρια του Κυριάκου… • Tvkosmos Source link

Θετικός στον κορωνοϊό ο Φουντούλης • Tvkosmos

Ο Γιάννης Φουντούλης και τρεις ακόμη πολίστες της Φερεντσβάρος διαγνώστηκαν σήμερα θετικοί σε κορωνοϊό. Ο Έλληνας διεθνής φουνταριστός βρέθηκε στην Αθήνα με την Εθνική...

Μόνο το αμπέχονο του έλειπε • Tvkosmos

Τα ΜΜΕ ζήτησαν τα «φώτα» του Πάνου Καμμένου κι εκείνος ανταποκρίθηκε Από Ν. ΤΣ. 20:19 - 13/08/2020 Τελευταία Ενημέρωση 21:22 - 13/08/2020 Όπως δεν λείπει ο Μάρτης...