Το “παρών” έστω και… μαγνητοσκοπημένα έδωσε στην 30η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank,  Φωκίωνας Καραβίας, εκφράζοντας το μήνυμα ότι η Eurobank, η “τράπεζα του τουρισμού” όπως την αποκάλεσε, στηρίζει την εγχώρια τουριστική βιομηχανία ώστε να χρηματοδοτηθούν οι αναγκαίες για τον κλάδο επενδύσεις.   

Ευρισκόμενος με τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη της Eurobank στην Κρήτη περιοδεύοντας στο τοπικό δίκτυο, ο κ. Καραβίας εμφανίστηκε στις βιντεοοθόνες της Γ.Σ. του ΣΕΤΕ και στον βιντεοσκοπημένο χαιρετισμό του είπε τα εξής:

«Η τουριστική επιχειρηματικότητα, που στήριξε την Ελλάδα τα χρόνια της κρίσης, πρωταγωνιστεί σήμερα και στη φάση της ανάπτυξης. Η Eurobank, τράπεζα του τουρισμού, βρίσκεται στο πλευρό του κλάδου για να χρηματοδοτήσει τις αναγκαίες επενδύσεις ώστε όλες οι επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, να αξιοποιήσουν το παράθυρο ευκαιρίας που ανοίγεται.

»Με το Ταμείο Ανάκαμψης και τα άλλα ελληνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, με εύρωστες τράπεζες και διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον μπορούμε σήμερα να αναβαθμίσουμε το τουριστικό προϊόν της χώρας και να βάλουμε τα θεμέλια για μακροπρόθεσμη αποδοτικότητα και περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Έτσι ώστε τα ρεκόρ που αναμένονται τη φετινή χρονιά να είναι μόνο η αρχή.».

Συνάντηση με τον Αρναουτάκη

Όπως προαναφέρθηκε η διοίκηση της Eurobank περιοδεύει στην Κρήτη και στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιούνται στο νησί, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της τράπεζας Γιώργος Ζανιάς και ο CEO Φωκίων Καραβίας συναντήθηκαν με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Στη συζήτηση κυριάρχησαν οι ευρύτερες οικονομικές εξελίξεις και θέματα σχετικά με τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιφέρειας της Κρήτης, σε επίπεδο υποδομών και υποστήριξης επενδυτικών πρωτοβουλιών.

Από την πλευρά της η διοίκηση της Eurobank υπογράμμισε την ισχυρή δυναμική της Κρήτης και τη διαχρονική δέσμευση της τράπεζας στην υποστήριξη της κρητικής επιχειρηματικής κοινότητας, προς όφελος της ανάπτυξης και της απασχόλησης.

 

Από αριστερά προς τα δεξιά, η επικεφαλής Τομέα Specialized Segments & Customer Excellence Retail Banking της Eurobank,, Ελίνα Νικάκη, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της τράπεζας, Γεώργιος Ζανιάς, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, η διευθύντρια του καταστήματος Ηρακλείου Κρήτης, Ευαγγελία Φακουκάκη και ο επικεφαλής Τομέα καταστημάτων Κρήτης & Νήσων Eurobank Νίκος Φραγκιαδάκης

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here