Αρχική Πολιτική Το sms της Φώφης Γεννηματά στον Ευάγγελο Βενιζέλο

Το sms της Φώφης Γεννηματά στον Ευάγγελο Βενιζέλο

Παρά το ότι είναι γνωστό πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος απέφευγε τα τελευταία χρόνια τις τρέχουσες κομματικές συνεδριάσεις στη Κεντρική Επιτροπή της Τετάρτης υπήρχε μια καρέκλα με το όνομά του, η οποία προφανώς και έμεινε άδεια. 

Και όχι μόνο γιατί στην πάγια τακτική του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ είχε προ ολίγων ημερών προστεθεί και η ρήξη με τη διάδοχό του, Φώφη Γεννηματά. 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος το απόγευμα της Τετάρτης υπέστη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και άμεσα υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αποκατάστασή της. 

Στα τηλεοπτικά δελτία, όμως, πέρασε η εικόνα της άδειας καρέκλας. 

Το πρωί της Πέμπτης, μόλις έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας του, ο Παύλος Χρηστίδης ανακοίνωσε πως η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επικοινώνησε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, για να δώσει τις ευχές της. Ευχές γραπτές, σύμφωνα με τους συνεργάτες του. 

Πρόκειται για το άδοξο τέλος μιας σχέσης που έδειχνε να έχει άλλες προοπτικές. Το 2012, μετά τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέθεσε στη Φώφη Γεννηματά τη θέση του εκπροσώπου Τύπου για τις κάλπες του Μαΐου και του Ιουνίου. 

Και στη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ που ακολούθησε την πρότεινε για τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας. ‘Ολοι πίστευαν πως οι σχέσεις τους ήταν καλές. 

Μάλιστα, το 2015 η Φώφη Γεννηματά ήταν εκείνη που πήρε τη σκυτάλη από τα χέρια του. Ο πρώην πρόεδρος έμεινε διακριτικά στην άκρη στηρίζοντας τόσο τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, όσο και το Κίνημα Αλλαγής. 

Παρά την επιστροφή Παπανδρέου, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2015 είχε διασπάσει και καταδικάσει σε ιστορικά χαμηλά ποσοστά το ΠΑΣΟΚ. 

Αλλά, τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονταν. Με αποτέλεσμα στην τελευταία συνάντησή τους να του ανακοινώσει πως θα έδινε τη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας στον Γιώργο Καμίνη.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Source link

Ροή Ειδήσεων

«Θα κερδίσουμε τον Ερυθρό Αστέρα» • Tvkosmos

Την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη και θα συνεχίσει στην Ευρώπη, διατράνωσε ο Γιώργος Μασούρας Σχετικές...

Η συγκινητική στιγμή με τον Δημητριάδη και τον γιο του

Mε κάθε λεπτομέρεια του 13ου Συνεδρίου της Νέας...

Κοβάσεβιτς: «Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Διαβάστε στην Άποψη: «Ο Μαρινάκης έχει δώσει κύρος στην ομάδα του Πειραιά» Η ανάρτηση - Κοβάσεβιτς: «Φαβορί ο Ολυμπιακός» - δημοσιεύτηκε στο iapopsi.gr Source link