Αρχική Πολιτική "Το Ποτάμι δεν έχει μάθει στις κωλοτούμπες" • Tvkosmos

«Το Ποτάμι δεν έχει μάθει στις κωλοτούμπες» • Tvkosmos

“Αν ψηφίσει κανείς Ποτάμι, Ποτάμι θα του βγει. Εμείς δεν κάνουμε κωλοτούμπες. Είμαστε η ψύχραιμη και σοβαρή φωνή του ελληνικού κοινοβουλίου αλλά και της ευρωβουλής”. Αυτό υποστήριξε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ.

Σχετικές Ειδήσεις

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφερόμενος στις επερχόμενες ευρωεκλογές υποστήριξε πως “το Ποτάμι έχει ένα ψηφοδέλτιο με 42 αξιοπρόσεκτους υποψήφιους. Στηρίζουμε την πρόταση τους προέδρου Μακρόν για την Ευρώπη, την Ευρωπαϊκή Αναγέννηση, που μεταξύ άλλων προτείνει κοινό ευρωπαϊκό στρατό, ταμείο αντιμετώπισης της ανεργίας, υπουργό οικονομικών της ευρωζώνης”.

Άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την εκτός ορίων αντιμαχία τους στην Βουλή προ μίας εβδομάδας: “Είναι κατώτεροι των προσδοκιών οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης. Προσπαθούν να παρασύρουν τον κόσμο σε μια διαμάχη που δεν τον αφορά. Η κοινωνία δεν κερδίζει τίποτα. Απλώς συσπειρώνονται οι κομματικοί μηχανισμοί. Για την Ευρώπη δεν έχουν πρόταση και γι αυτό δεν μιλάνε”.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση: “Προφανώς έχουν υπάρξει περισσεύματα από τις στερήσεις του ελληνικού λαού αλλά είναι παλαιοκομματική τακτική να τα μαζεύεις όλα αυτά και να τα δίνεις σαν προεκλογικό δώρο”.

Τέλος υποστήριξε ότι “τα σύγχρονα προβλήματα της κοινωνίας δεν είναι αριστερά ή δεξιά. Σε μια νέα Ευρώπη και Ελλάδα τα προβλήματα δεν έχουν ιδεολογικό πρόσημο. Θέλουν σύγχρονες και μελετημένες λύσεις. Και το Ποτάμι τις έχει”.

Source link

Ροή Ειδήσεων

Τέλος ο Δακτύλιος – Μέχρι πότε ισχύει το μέτρο στο κέντρο της Αθήνας

Τέλος ο Δακτύλιος - Μέχρι πότε ισχύει το μέτρο στο κέντρο της Αθήνας ΑρχικήΕλλάδαΤέλος ο Δακτύλιος – Μέχρι πότε ισχύει το μέτρο στο κέντρο της...

«Σφίγγα» ο Φερέιρα για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ • Tvkosmos

Ο Αμπέλ Φερέιρα , παρουσιάστηκε από τον ΠΑΟΚ και μίλησε  για τους λόγους που επέλεξε τον Δικέφαλο, αλλά και για την φιλοσοφία του… Σχετικές Ειδήσεις Παρότι...

Με τι θα βρεθεί αντιμέτωπη – από οικονομική άποψη – η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Στα επόμενα 4 χρόνια η Κυβέρνηση θα πρέπει να πληρώσει 81,47 δισ. τοκοχρεολύσια. Θα είναι αυτό εφικτό χωρίς αρνητικές επιπτώσεις για Οικονομία, δημόσιο χρέος...