Το διοικητικό συμβούλιο του Twitter συνέστησε ομόφωνα στους μετόχους να εγκρίνουν την προσφορά 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει καταθέσει ο Έλον Μασκ για την εξαγορά της εταιρείας.
Συγκεκριμενα, το πρωί της Τρίτης (τοπική ώρα) το διοικητικό συμβούλιο του Twitter προέτρεψε τους μετόχους να εγκρίνουν την εξαγορά στην προτεινόμενη από τον Μασκ τιμή των 54,20 δολαρίων ανά μετοχή, κατά τη διάρκεια μιας ειδικής συνεδρίασης, που θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στο τρέχον έτος.
Αν και ο Μασκ έχει απειλήσει να αποσυρθεί από τη συμφωνία συγχώνευσης που είχε συμφωνηθεί, επικαλούμενος ανησυχίες σχετικά με τα spam και τους fake λογαριασμούς, το διοικητικό συμβούλιο του Twitter επέμεινε ότι θα εφαρμόσει τους όρους της συμφωνίας.

Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία για την ψηφοφορία των μετόχων, ωστόσο, σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας συγχώνευσης, η προθεσμία για την ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι η 24η Οκτωβρίου.

Ο επιχειρημσατίας, ωστόσο, επανέλαβε την επιθυμία του να προχωρήσει, τελικά, στην εξαγορά του μέσου την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια μιας virtual συνομιλίας με τους υπαλλήλους του Twitter, αν και οι μετοχές του παραμένουν πολύ κάτω από την τιμή προσφοράς του, γεγονός που σηματοδοτεί σημαντικές αμφιβολίες για το αν ολοκληρωθεί στην συμφωνηθείσα τιμή.

Ειδήσεις σήμερα:

Δασκαλάκης: Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά

Δεκαήμερος καύσωνας με 40άρια και στην Αττική, τι προβλέπουν Καλλιάνος – Λαγουβάρδος

Στη γειτονιά γνώριζαν ότι η μάνα κρατούσε κλεισμένη την κόρη για 42 χρόνια! Τι ψάχνουν τώρα στη Λάρισα για την υπόθεση που θυμίζει «Κυνόδοντα»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Source link