Εμβρόντητη παρακολουθεί τις τελευταίες μέρες η κοινή γνώμη τα ήξεις αφήξεις του Αλέξη Τσίπρα και της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ γύρω από το πρόγραμμα των εμβολιασμών, καθώς ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατά την πάγια τακτική του το παίζει σε διπλό ταμπλό, κλείνοντας το μάτι σε ψεκασμένους και αντιεμβολιαστές.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων έχουν προκαλέσει τεράστια ανησυχία στην Κουμουνδούρου, αλλά παρόλα αυτά ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να δει κατάματα την πραγματικότητα και συνεχίζει την αδιέξοδη στρατηγική, αλλοιώνοντας το μήνυμα που περνά στους πολίτες αφού από τη μία το παίζει σοβαρός και υπεύθυνος ηγέτης και από την άλλη ανέχεται σκοπίμως τους γνωστούς ακραίους να πουλάνε θεωρίες για αγρίους στον κόσμο που ανησυχεί για τη δημόσια υγεία, επιδιώκοντας να διεισδύσουν πολιτικά στο κίνημα των αρνητών του εμβολίου.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως δίκαια ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί το χρυσό βατόμουρο στην πολιτική επικοινωνία, αφού εμμένει σε πρακτικές του χθες για να αντιμετωπίσει σοβαρές προκλήσεις του αύριο.

Στην ίδια γραμμή κινείται ολόκληρη η κομμουνιστική Αριστερά στη χώρα και τα δύο βασικά κόμματα που την εκφράζουν «ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ», αφού η ένδεια προτάσεων και επιχειρημάτων τους οδηγούν ξανά σε έναν ανεύθυνο και ανεξήγητο κοινωνικό ακτιβισμό και βάζουν τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης απέναντι.

Η σοβαρότητα μεν και οι ξεκάθαρες θέσεις που υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον δεν αποτελούν σήμερα την κατάλληλη συνταγή για κάθε πολιτικό οργανισμό που θέλει να κινείται στα όρια της λογικής, αλλά και σέβεται τον συνταγματικό του ρόλο και την ευθύνη που έχει μπροστά στα σημερινά προβλήματα, περιφρουρώντας την ποιότητα της ίδιας της Δημοκρατίας.

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here