Αρχική Αθλητικά Το Bullying του ΠΑΟΚ σε ΕΕΑ και Αυγενάκη • Tvkosmos

Το Bullying του ΠΑΟΚ σε ΕΕΑ και Αυγενάκη • Tvkosmos

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δέχονται το τελευταίο διάστημα συστηματικό bulying από τα ΜΜΕ που απευθύνονται στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ή ελέγχονται από τον Ιβάν.

Σχετικές Ειδήσεις

Οι επικοινωνιακοί στόχοι, δηλαδή, ξεπέρασαν ακόμα και τα… τέσσερα παιδιά του Πειραιά.

Πέρα από το Open, που έχει τον κεντρικό ρόλο στην προπαγάνδα,  υπάρχουν και τα… εξαπτέρυγα. Είτε μιλάμε για το «Έθνος της Κυριακής», είτε για τη «Forza», τα δημοσιεύματα κατά του Νικόλαου Τζουλάκη και των υπολοίπων μελών της ΕΕΑ δίνουν και παίρνουν.

Με προφανή στόχο την άσκηση πίεσης πριν από την έκδοση της απόφασης για τη σχέση του ΠΑΟΚ μέσω συγγενών και υπαλλήλων του Σαββίδη στην Ξάνθη.

Την αρχή έκανε η «Forza», που έβαλε στο τσουβάλι μία παλιά καταγγελία των Τρικάλων κατά της Βέροιας. Και στόχευσε ευθέως στα μέλη της ΕΕΑ που συμμετείχαν και σε εκείνη την υπόθεση.

«Τι σημαίνουν όλα αυτά;» διερωτήθηκε ο ποιητής Γιώργος Κουβεντίδης, λοχαγός της ενημέρωσης στη Θεσσαλονίκη υπό τις διαταγές του Κωστάκη Βασιλόπουλου, του Σταύρου του Κόλκα και υπό την καθοδήγηση του Λευτέρη Δούκα.

Φυσικά, ο Γιώργης απάντησε μόνος του. «Η ίδια Ε.Ε.Α. (κάποια μέλη, όπως οι κύριοι Αρκούδης, Ζώης, Μανταίος και Σμυρνάκης, είναι και στη σημερινή σύνθεση) έκρινε ότι η Βέροια παραβίασε βαρέως τον νόμο, αλλά δεν υποβιβάζεται, γιατί αν υποβιβαζόταν, δεν θα ανέβαινε άλλη ομάδα», ανέφερε στην επιχειρηματολογία του ο Κουβεντίδης.

Όχι βέβαια για τον ΠΑΟΚ. Τα παλικάρια έχουν περάσει σε άλλη πίστα. Θεωρούν ότι έχουν δέσει τον γάιδαρό τους με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και νοιάζονται πλέον για το πώς θα γλιτώσει και η Ξάνθη.

Στο σημάδι και τον Τζουλάκη

Η ανησυχία στην Τούμπα, όμως, είναι διάχυτη. Γι’ αυτό και επιστρατεύθηκε κοτζάμ «Έθνος της Κυριακής» για να ρίξει τις προειδοποιητικές βολές στον Τζουλάκη. Στον πρόεδρο της ΕΕΑ.

Ολόκληρο δισέλιδο έστησαν για να σημαδέψουν τον επίτιμο αντιεισαγγελέα Εφετών. Ξέθαψαν οτιδήποτε τον αφορούσε για να στείλουν το μήνυμα πως θα τον κρεμάσουν στα μανταλάκια εάν δεν τους αρέσει η απόφαση της ΕΕΑ στις καταγγελίες του Ολυμπιακού.

Σε σύμμαχο των επικοινωνιολόγων που δραστηριοποιούνται πέριξ της Τούμπας έχει εξελιχθεί η «Ελληνική Λύση». Οι βουλευτές του Κυριάκου Βελόπουλου, αλλά και ο ίδιος ο αρχηγός του συγκεκριμένου κόμματος, επιδίδονται σε αγώνα ποιος θα αναδείξει πρώτος τις θέσεις του ΠΑΟΚ.

Το ενδιαφέρον τους συνδέεται με το γεγονός ότι η δύναμη της «Ελληνικής Λύσης» βρίσκεται στον Βορρά, απ’ που έλκει και την καταγωγή του ο Βελόπουλος.

Με συνεχείς ερωτήσεις και παρεμβάσεις στη Βουλή ασκούνται πιέσεις προς την ΕΕΑ, ενώ εμμέσως πλην σαφώς κατηγορείται και ο Λευτέρης Αυγενάκης επειδή αντικατέστησε μέλη της Επιτροπής που είχαν υποβάλει παραιτήσεις.

Με το επιχείρημα πως μπορούσαν να μείνουν στις θέσεις τους για άλλους τρεις μήνες. Στοχοποιείται ο υφυπουργός Αθλητισμού, δηλαδή, επειδή δεν περίμενε να εξαντληθεί η προθεσμία που είχε και διότι ενήργησε νόμιμα.

Ετοιμάζεται επικοινωνιακή εκστρατεία

Τα χτυπήματα προς την ΕΕΑ και τον Αυγενάκη αποτελούν το πρώτο μέρος του σχεδίου. Είναι οι προειδοποιητικές βολές μέχρι την έκδοση της απόφασης.

Εάν αυτή πάει κόντρα στα συμφέροντα του Ιβάν, τότε θα μπει σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος. Τότε θα υπάρξει γενική συστράτευση και τα πυρά θα στραφούν συνολικά προς την κυβέρνηση παρά την εκκρεμότητα με την Τούμπα.

Η σωτηρία της Ξάνθης, άλλωστε, εξελίσσεται σε βασικό στόχο για τον Σαββίδη και τους συνεργάτες του. Ξέρουν ότι εάν υποβιβαστεί η ομάδα της Θράκης, αυτόματα θα μειωθούν τα στηρίγματα στη Super League και παράλληλα θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα και στις σχέσεις του ΠΑΟΚ με άλλες ΠΑΕ.

Κι ο λόγος είναι απλός. Οι παράγοντες θα διαπιστώσουν την αδυναμία του Ιβάν να προστατέψει όσους βρίσκονται έμμεσα ή άμεσα στον κύκλο του και προφανώς θα πάρουν τις αποστάσεις τους για να μη βρεθούν στη θέση του Πανόπουλου. Γι’ αυτό και έχουν σαλπίσει επικοινωνιακή επίθεση προς όλους οι επικοινωνιολόγοι του Δούκα.

Κι αυτό φάνηκε ιδιαίτερα μετά την απόφαση που εξέδωσε η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ για τα λάθη της Ξάνθης στο θέμα της μετοχικής σύνθεσής της. Αυτόματα, όλη η Θεσσαλονίκη ασχολήθηκε με την υπόθεση και επιχειρηματολόγησε για τη σωτηρία της θρακιώτικης ομάδας.

Αν και η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων ουδόλως ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ, τα ΜΜΕ που ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από τον Σαββίδη θέλησαν να στείλουν το μήνυμα ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί πλέον η ΕΕΑ με την Ξάνθη επειδή «δεν γίνεται μία ομάδα να τιμωρείται δύο φορές για το ίδιο παράπτωμα».

Έστω κι έτσι πάντως, υπήρξε παραδοχή των σφαλμάτων και των παραλείψεων από τον Πανόπουλο και τον Συγγελίδη. Με την τακτική αυτή αποδείχθηκε ότι και οι επικοινωνιολόγοι έχουν τα τρωτά σημεία τους, με αποτέλεσμα να εκτίθενται δημοσιογραφικά. Σημασία έχει όμως ότι «εισπράττουν» οπαδικά. Λίγο είναι;

 

Source link

Ροή Ειδήσεων

Τέτοιο μυαλό δεν μπαίνει στο… ψυγείο • Tvkosmos

Από Α. Π. 09:05 - 28/03/2020 Τελευταία Ενημέρωση 14:32 - 27/03/2020 Βρήκε δουλειά και πεδίο δράσης ο Λευτεράκης ο Δούκας. Όχι που νόμιζαν μερικοί ότι με την...

Ο Νεϊμάρ παίζει beach soccer με φίλους του εν μέσω καραντίνας και προκαλεί οργή

Ο Νεϊμάρ παίζει beach soccer με φίλους του εν μέσω καραντίνας και προκαλεί οργή • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΟ Νεϊμάρ παίζει beach soccer με φίλους του εν...

Η Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει τον Μπράουν Ιντέγε • Tvkosmos

Στο μάτι της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει μπει ο Μπράουν Ιντέγε. Ο επιθετικός του Άρη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου, ο οποίος τον...

Μόνο με Έλληνες τουρίστες το καλοκαίρι (κι αυτό υπό προϋποθέσεις) • Tvkosmos

Μόνο με Έλληνες τουρίστες το καλοκαίρι (κι αυτό υπό προϋποθέσεις) • Tvkosmos ΑρχικήΠολιτικήΜόνο με Έλληνες τουρίστες το καλοκαίρι (κι αυτό υπό προϋποθέσεις) Source link

Στοιχηματικό σοκ και δέος! • Tvkosmos

Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τη ζωή μας, και το αντιλαμβανόμαστε κάθε στιγμή. Πόσο θα διαρκέσει αυτή η ιστορία δεν μπορεί να προβλέψει κάποιος. Ακόμα...