Αρχική Αθλητικά Το άνοιγμα του Λασκαράκη • Tvkosmos

Το άνοιγμα του Λασκαράκη • Tvkosmos

Σχετικές Ειδήσεις

Για την απόκτηση δανεικών ποδοσφαιριστών από τον ΠΑΟΚ συζητούν οι άνθρωποι του νεοφώτιστου Βόλου, ο οποίος κατά τον Αχιλλέα Μπέο θα αγωνιστεί στη Super League παρά την επιθυμία διαφόρων να καρπωθούν το ΑΦΜ που έχει η ομάδα της Μαγνησίας.

Την ίδια ώρα, όμως, στο παρασκήνιο φουντώνουν οι συζητήσεις που θέλουν τους Βολιώτες να παίζουν σε διπλό ταμπλό. Όπως λέγεται στην πιάτσα, ο Περικλής Λασκαράκης έχει κάνει άνοιγμα προς το μπλοκ του Νότου, που εκφράζεται κυρίως από παράγοντες που υποστηρίζουν συχνά-πυκνά τις θέσεις της ΑΕΚ.

Ο ταμίας της ΕΠΟ, βέβαια, εξ αρχής είχε συμπλεύσει με τον Ευάγγελο Γραμμένο και υπήρξε ένας από τους βασικούς υποστηρικτές των επιθυμιών που είχαν στον ΠΑΟΚ.

Ως επιχείρημα για την πεποίθηση ότι ο Λασκαράκης βρίσκεται πλέον πιο κοντά στην Αθήνα χρησιμοποιείται η αδράνεια που επέδειξε στη συζήτηση για το μοντέλο του Κυπέλλου.

Λένε, δηλαδή, στο πάρκο Γουδή ότι ο Βολιώτης απέφυγε να πάρει θέση και έτσι διευκόλυνε τον Μηνά Λυσάνδρου να περάσει τις επιθυμίες του.

Επί της ουσίας, βέβαια, η συμπεριφορά του Λασκαράκη στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν καθορίζει συνολικά τη στάση του, αλλά κάποιοι επιμένουν πως είναι ξεκάθαρο δείγμα γραφής.

Source link

Ροή Ειδήσεων

ο ΣΥΡΙΖΑ μας κορόιδεψε στους Παράκτιους • Tvkosmos

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ Από A. A. 18:09 - 18/08/2019 Τελευταία Ενημέρωση 18:41 - 18/08/2019 Σχετικές Ειδήσεις Το beach party στην Πάτρα με τους Παράκτιους Μεσογειακούς συνεχίζεται. Οι...

Χριστοδουλάκης: Προτείνουμε αναλογικότερο εκλογικό νόμο

«Η πρότασή μας για την αλλαγή του εκλογικού...

Οι φόβοι του Γραμμένου για τον Άγγελο και η αποτυχημένη κρούση • Tvkosmos

Οι φόβοι του Γραμμένου για τον Άγγελο και η αποτυχημένη κρούση • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΟι φόβοι του Γραμμένου για τον Άγγελο και η αποτυχημένη κρούση Source link...

Ο Γιώργος Πετράκης χρυσός στο Παγκόσμιο του τζούντο στην Κίνα • Tvkosmos

Ο Γιώργος Πετράκης χρυσός στο Παγκόσμιο του τζούντο στην Κίνα • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΟ Γιώργος Πετράκης χρυσός στο Παγκόσμιο του τζούντο στην Κίνα Source link