Αρχική Αθλητικά Την πρώτη πιστολιά στις ΕΠΣ την έριξε η ΕΠΟ • Tvkosmos

Την πρώτη πιστολιά στις ΕΠΣ την έριξε η ΕΠΟ • Tvkosmos

Από Α. Π.
09:44 – 02/08/2020
Τελευταία Ενημέρωση 16:33 – 01/08/2020

Θηλιά στον λαιμό των Ενώσεων έβαλε η ΕΠΟ με τον νέο κανονισμό διαιτησίας με τον οποίο καταργήθηκαν  τα ποσοστά που έδιναν από τις αμοιβές τους οι Έλληνες διαιτητές στις Ενώσεις.

Πλέον δεν προβλέπεται ποσοστό σε Ενώσεις ή Συνδέσμους Διαιτητών, που μέχρι τώρα ήταν 20% για τους διεθνείς, 15 στη Super League και 10% στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Ο κανονισμός διαιτησίας της ΕΠΟ εναρμονίστηκε με αυτόν της FIFA και ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα των Ελλήνων διαιτητών, το οποίο όμως προκάλεσε οργή στις Ενώσεις γιατί χάνουν ένα έσοδο.

Στην πρόσφατη συνέλευση της ΕΠΟ, ο  αντιπρόεδρος ΕΠΣ Αθηνών, Άγγελος Νικόπουλος, επιτέθηκε στον Βίτορ Μέλο Περέιρα γιατί ακούστηκε ότι αυτός ξεκίνησε το θέμα με επιστολή σε  FIFA/UEFA και αξίωσε τα ποσοστά να αποδίδονται στην ΕΠΟ.

Οι αντιδράσεις των παραγόντων των ΕΠΣ γενικεύτηκαν κατά των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και ειδικά του ΠετρΦούσεκ, ο οποίος υποσχέθηκε να… ξαναδεί το ζήτημα και το εάν μπορούν να παίρνουν αυτά τα λεφτά οι Ενώσεις.

Προς το παρόν, όμως, η διάταξη άλλαξε… εις βάρος των Ενώσεων.

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ροή Ειδήσεων

Σύμβαση γραμμής χρηματοδότησης €160 εκατ. από την EBRD • Tvkosmos

Αξιοσημείωτο χαρακτηρίζει τον στρατηγικό επαναπροσανατολισμό της δημόσιας επιχείρησης η επικεφαλής της EBRD για την Ελλάδα και την Κύπρο, Αντρέα Μοράρου Από Ν. ΤΣ. 20:13 - 03/08/2020 Τελευταία...

ΟΚ της Κομισιόν για τη χρηματοδότηση κλειστών δομών μεταναστών σε Σάμο, Λέρο, Κω

ΟΚ της Κομισιόν για τη χρηματοδότηση κλειστών δομών μεταναστών σε Σάμο, Λέρο, Κω • Tvkosmos Source link

Απρόοπτο τέλος με Λυκογιάννη στη Ρόδο • Tvkosmos

Από Μ. Δ. 18:36 - 03/08/2020 Τελευταία Ενημέρωση 17:50 - 03/08/2020 Με μια αιφνιδιαστική απόφαση ο Κολοσσός ανακοίνωσε ότι χώρισαν οι δρόμοι του με τον προπονητή Άρη...

“Ισχυρή η Ελλάδα – Κινείται με ψυχραιμία και εθνική αυτοπεποίθηση”

"Ισχυρή η Ελλάδα - Κινείται με ψυχραιμία και εθνική αυτοπεποίθηση" Source link