Αρχική Πολιτική Τιμητική διάκριση για την κοινωνική πολιτική στον Δήμο Δράμας

Τιμητική διάκριση για την κοινωνική πολιτική στον Δήμο Δράμας

Παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία ΑΜΘ κ. Σμάραγδος Κρεμμύδας και μέλη της Διοίκησης της Ομοσπονδίας. Επιπλέον παρευρέθηκαν μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου ΑμεΑ ΠΕ Καβάλας. Σημαντική ήταν και η συμμετοχή των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού.

Πριν από την έναρξη της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης τελέσθηκε Αγιασμός από Πατέρα της Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και βραβεύτηκαν πρόσωπα τα οποία βρίσκονται πάντα στο πλευρό του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον κ. Αριστείδη Μωυσιάδη από τον Πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας κ. Αποστολίδη Κων/νο και τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία ΑΜΘ κ.Σμάραγδο Κρεμμύδα για την εν γένει στάση του ως προς το Σωματείο, τις ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα στα άτομα με αναπηρία από το 2014-2019 που κατείχε την ιδιότητα του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δ.Δράμας.

Επιπλέον απονεμήθηκαν έπαινοι στον υπεύθυνο Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δ.Δράμας κ. Ουρούμη Νικόλαο, στον Διευθυντή της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ.Τριανταφυλλίδη, στην Προϊσταμένη κα. Κωνσταντινίδου και στους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας για το πνεύμα συνεργασίας και την αμέριστη κατανόηση ως προς τη διεκπεραίωση των αιτημάτων των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων.

Ευχαριστήριο κ. Αριστείδη Μωυσιάδη:

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους αγωνιστές της ζωής, τους ανθρώπους με αναπηρία, για όλα όσα μου δίδαξαν στα χρόνια που συνεργάστηκα μαζί τους..Μου δίδαξαν ότι η κάθε μέρα είναι όμορφη, ακόμη κι αν δεν μπορείς να την δείς..Ο ήχος της καλοσύνης υπάρχει γύρω μας, ακόμη κι αν δεν μπορείς να τον ακούσεις..Μου δίδαξαν οτι μπορείς να πας πολύ μακριά, χωρίς να μετακινηθείς ένα βήμα..Μου δίδαξαν ότι η Αγάπη δεν μετριέται με «κανονικότητες», αλλά πάντα κρύβεται στις «διαφορετικότητες»..

Μια κοινωνία λέγεται προοδευτική, όταν πρώτο της μέλημα είναι η στήριξη των ευπαθών ομάδων, ανάμεσά τους και τα άτομα με αναπηρία, χρονίως πάσχοντες και οι οικογένειές τους.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο κ.Αποστολίδη Κων/νο και τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας καθώς και των Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία ΑΜΘ κ.Σμάραγδο Κρεμμύδα για την τιμητική πλακέτα που μου απένειμαν κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας όπου και παρευρέθηκα σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Σωματείου. Από το 2014, από τότε που ανέλαβα τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δ.Δράμας, με το Σωματείο ΑμεΑ Ν.Δράμας έχουμε μια αγαστή συνεργασία. Ήμουν παρών σε όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του Σωματείου αλλά και δρομολογήθηκαν όλα τα αιτήματα του Σωματείου με επιτυχία.

Το βραβείο της ζωής ανήκει σ’εκείνους, που δεν επέτρεψαν καμία αναπηρία.. να γίνει «δικαιολογία»..

Source link

Ροή Ειδήσεων

Να φύγουν ο Περέιρα και ο Γραμμένος • Tvkosmos

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο ο Σάββας Θεοδωρίδης, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην διαιτησία. Σχετικές Ειδήσεις ...

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται

Οι πρώτες εκατό ημέρες διακυβέρνησης του κ. Κυριάκου...

«Δεν υπάρχει θέμα για συντάξεις και αφορολόγητο» • Tvkosmos

Χρ. Σταϊκούρας: «Δεν υπάρχει θέμα για συντάξεις και αφορολόγητο» • Tvkosmos ΑρχικήΠολιτικήΧρ. Σταϊκούρας: «Δεν υπάρχει θέμα για συντάξεις και αφορολόγητο» Source link

Η σπαραχτική επιστολή των γυναικών προς όλες τις γυναίκες και τους λαούς που αγαπούν την ελευθερία (φωτό) • Tvkosmos

Βόρεια Συρία: Η σπαραχτική επιστολή των γυναικών προς όλες τις γυναίκες και τους λαούς που αγαπούν την ελευθερία (φωτό) • Tvkosmos ΑρχικήΔιεθνήΒόρεια Συρία: Η σπαραχτική...

Χωρίς Μακέντα στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός • Tvkosmos

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός. Σχετικές Ειδήσεις Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του...