Ποια είναι τα δύο βασικά σενάρια που εξετάζονται αυτή τη στιγμή

Από Λ.Κ.Κ.
16:57 – 14/01/2022
Τελευταία Ενημέρωση 17:41 – 14/01/2022

Τα ακριβή αίτια για το πώς σημειώθηκε το φρικτό τροχαίο στη Βούλα,  που στοίχισε τη ζωή στον αδερφό της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζη προσπαθεί να ξεδιαλύνει η Τροχαία και οι πραγματογνώμονες.

Βασικό ρόλο θα παίξουν τόσο οι κάμερες ασφαλείας όσο και οι μαρτυρίες.

Τα δύο βασικά σενάρια που εξετάζονται αυτή τη στιγμή είναι τα εξής:

  •  Η Ferrari να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν την πρόσκρουση πάνω σε δέντρο. Το σενάριο αυτό επιβεβαιώνει αυτόπτης μάρτυρας, η οποία βρισκόταν πίσω ακριβώς από το πολυτελές αυτοκίνητο τη μοιραία στιγμή που ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο.

Όπως είπε στο «Πρώτο Θέμα», κινούνταν με το όχημά της στην παραλιακή, στη μεσαία λωρίδα με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη. Στο ύψος της Βούλας και μπροστά από το μαγαζί Riviera Coast, την προσπέρασε από τη δεξιά λωρίδα η κόκκινη Ferrari με υπερβολική ταχύτητα. Όπως είπε, τρόμαξε, που σχεδόν σταμάτησε το αυτοκίνητο της καθώς η Ferrari έκανε εκκωφαντικό θόρυβο.

  •  Ο άτυχος να προσπάθησε να αποφύγει πεζό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Σημειώνεται πως η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα λαμαρινών, ενώ τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η σύντροφος του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

 

Source link