Αρχική Ελλάδα Τι απαντά ο ιερέας που πέταξε τα... 30 αργύρια σε βουλευτή του...

Τι απαντά ο ιερέας που πέταξε τα… 30 αργύρια σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ιερέας Νίκος Λιαδής δεν υπολόγισε τον κόσμο και πέταξε κέρματα από το παγκάρι στον βουλευτή Ανδρέα Μιχαηλίδη, λέγοντάς του: «Πάρε τα 30 αργύρια που πούλησες τη Μακεδονία»

Αρνητικές αντιδράσεις προκάλεσε, χθες, η επίθεση του ιερέα Νίκου Λιαδή, κατά του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Όταν ολοκληρώθηκε το μνημόσυνο, στο οποίο είχε παραστεί ο κ. Μιχαηλίδης, ο παπάς βγήκε από το ιερό, πήγε στο παγκάρι της Εκκλησίας και άρπαξε μερικά κέρματα, τα οποία πέταξε στον βουλευτή, λέγοντας, σύμφωνα με μαρτυρίες: «Πάρε τα 30 αργύρια που πούλησες τη Μακεδονία».  

Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους, με τον κόσμο να καταδικάζει την επίθεση του ιερέα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο παπάς κατευθύνθηκε προς το ιερό και η απάντησή του στους παρευρισκόμενους στην Εκκλησία ήταν: «Να κάνετε τα παράπονά σας στον δεσπότη και, αν δεν σας αρέσει, να γίνετε παλαιοημερολογίτες!».

Ο ιερέας Νίκος Λιαδής, μιλώντας στο chiosin.gr, ερωτηθείς για το συμβάν, ανέφερε απλώς ότι έτσι αισθάνθηκε και έτσι έπραξε.

 Φυσικά, δεν έλειψε η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ της Χίου, που καταδίκασε το περιστατικό: «Επικίνδυνο γεγονός που δηλώνει πόσο ο φανατισμός και η πολιτικολογία έχει αντικαταστήσει το λειτούργημα του ιερέα και μάλιστα στην Ακριτική Χίο. Ως ΣΥΡΙΖΑ Χίου, εκτός του δεδομένου ότι καταδικάζουμε σε όλους τους τόνους, το απαράδεκτο γεγονός που έγινε εν ώρα της Θείας Λειτουργίας, προβληματιζόμαστε για τις μεμονωμένες ενέργειες ιερέων που δεν έχουν σχέση με την θρησκευτική πίστη και το αγνό συναίσθημα του ποιμνίου. Η Εκκλησία ως χώρος λατρείας και οι ιερείς ως λειτουργοί του θείου λόγου δεν δικαιούται να πολιτικολογούν και να παρασύρουν. Όλα έχουν τα όριά τους».

Source link

Ροή Ειδήσεων

Tι είπε ο Πέτσας για την επιστροφή χρημάτων του Μαρινάκη

Στη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ετέθη ερώτηση στον κ.Πέτσα για την επιστροφή των χρημάτων της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι» ,από...

«Το πρόβλημα δυστυχώς υπερβαίνει τις δυνατότητες της πολιτείας…» • Tvkosmos

Γεραπετρίτης για Άρη: «Το πρόβλημα δυστυχώς υπερβαίνει τις δυνατότητες της πολιτείας…» • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΓεραπετρίτης για Άρη: «Το πρόβλημα δυστυχώς υπερβαίνει τις δυνατότητες της πολιτείας…» Source link...

Αυτό το λάθος δεν θα ξανάκανα ως δήμαρχος Αθηναίων

Μπακογιάννης: Αυτό το λάθος δεν θα ξανάκανα ως δήμαρχος Αθηναίων ΑρχικήΠολιτικήΜπακογιάννης: Αυτό το λάθος δεν θα ξανάκανα ως δήμαρχος Αθηναίων Source link