Ο Εμμάνουελ Ινσούα θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της νέας μπουτίκ του Παναθηναϊκού (Πανεπιστημίου 58), ο παίκτης μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου για την υπόθεση της ανανέωσής του.

Σχετικές Ειδήσεις

«Πάντα είμαι ξεκάθαρος. Βρίσκομαι για τρίτη χρονιά στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Στην Αθήνα γεννήθηκε η κόρη μου, η οικογένειά μου είναι ευχαριστημένη. Οπότε, η επιλογή μου είναι να μείνω εδώ. Σίγουρα, υπάρχουν πολλά πράγματα, τα οποία πρέπει να συζητήσουμε σχετικά με το συμβόλαιο και με τη κατάσταση τη δική μου και του κλαμπ. Όμως, αυτό που είπα και στον αδερφό μου (σ.σ.: ο οποίος είναι μάνατζερ του) είναι ότι θέλω να παραμείνω. Θα δούμε τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες, όμως, φυσικά θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό», τόνισε χαρακτηριστικά ο 28χρονος Αργεντινός.

Ταυτόχρονα, ανέφερε το ότι δεν του έχει γίνει καμία επίσημη κρούση από άλλη ελληνική ομάδα. «Ποτέ δεν άκουσα, ή δεν με προσέγγισε κάποιος επίσημα. Δεν διαβάζω το τι γράφουν οι εφημερίδες. Έχω ακούσει από τρίτους ότι υπάρχει ενδιαφέρον για μένα, αλλά επίσημα ποτέ. Πρόθεσή μου είναι να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό και να φτάσουμε σε μία συμφωνία για ανανέωση», επισήμανε ο Ινσούα.

Source link