Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλαρης

Βλέποντας την έξαρση των κρουσμάτων και την εξαγγελία των μέτρων της κυβέρνησης επιβεβαιώνεται μιά πρόβλεψη που διακινδύνευσα στις 08/07 και αναφέρεται στο τέλος του πόστ. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2917165505164278&id=100006125707946

Ο Γιάννης Ιωαννίδης επανεμφανίστηκε φανερά προσγειωμένος από τις τελείως άστοχες προβλέψεις του Μαρτίου του 2020 και είπε μεταξύ άλλων μια αλήθεια αλλά και αυτή μισή.
Είπε ότι από εδώ και πέρα οι εμβολιασμένοι θα μεταδίδουν τον ιό στους ανεβολίαστους και έτσι θα είναι.
Παρέλειψε όμως να πεί ότι και οι ανεμβολίαστοι θα συνεχίσουν να νοσούν και να μεταδίδουν τον ιό σε ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους.
Είπε επίσης ότι εάν οι εμβολιασμοί στις ευπαθείς ομάδες και ηλικίες ήταν περισσότεροι, θα είχαμε τα μισά θύματα.

Ο στόχος είναι η επίτευξη του τείχους ανοσίας χωρίς να υπάρξει η πίεση στο ΕΣΥ.
Οι εμβολιασμένοι προστατεύονται κατά 60% για να μήν κολλήσουν τον ιό αλλά πάνω από 90% να μην νοσήσουν σοβαρά και να καταλήξουν σε νοσοκομεία και σε ΜΕΘ.
Έτσι λοιπόν το 40% των εμβολιασμένων που δεν προσταστεύεται, εφ’όσον αρπάξει κάπου τον ιό, θα έρχεται επαφή, σαν ασυμπτωματικός, με τον ανεμβολίαστο που πήγε με rapid test στην δουλειά του και σαν ασυμπτωματικός θα του τον μεταδίδει σε χρόνο dt.
O ανεμβολίαστος θα γυρίζει στο σπίτι του και σε άλλες δραστηριότητες με τον ιό και μέχρι να εμφανίσει συμπτώματα θα κολλάει όσους ανεμβολίαστους και εμβολισμένους έρχεται σε επαφή.
Οι εμβολιασμένοι θα περάσουν ελαφρά την νόσηση και οι ανεμβολίαστοι θα μπούν στην κληρωτίδα για τα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ και ένα 20% θα έχουν περιπέτειες.
Έτσι θα κτισθεί το επιθυμητό τείχος της ανοσίας για να σταμητήσει πλέον ο ιός να βρίσκει ξενιστές.

Είναι παγκόσμια “πατέντα” αυτή η τακτική για να προλάβουν οι Χώρες μια νέα μετάλλαξη που δεν θα καλύπτεται από τα εμβόλια.

Οι πολίτες θα πρέπει να αποφασίσουν με ποιόν τρόπο θα φτάσουν στην ανοσία.
Με το εμβόλιο ή με το να μολυνθούν με τον ιό.
Γιατί ότι θα μολυνθούν είναι το μόνο σίγουρο με την μεταδοτικότητα της ΔΕΛΤΑ.

Καμία Χώρα δεν πρόκειται να οπισθοδρομήσει για μια μειοψηφία που επιμένει πεισματικά να μην εμβολιαστεί.

Γιατί νομίζετε ότι αποφάσισαν εσπευσμένα οι ηγέτες του αντιεμβολιαστικού κινήματος να ξεκινήσουν άμεσα τις συγκεντρώσεις?
Μέσω της μαζικής νόσησης ελπίζουν να γονατίσουν το ΕΣΥ.

Όποιος νομίζει ότι νοιάζονται για την υγεία των οπαδών τους, θα το καταλάβει όταν φτάσει στην πόρτα των ΜΕΘ.