Αρχική Τοπικά Σύσταση Παν-Ροδιακής Χορευτικής Ομάδας

Σύσταση Παν-Ροδιακής Χορευτικής Ομάδας

Από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού Ρόδου ( Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) ανακοινώνεται η σύσταση μιας παν- Ροδιακής χορευτικής ομάδας παραστάσεων με σκοπό την προβολή του παραδοσιακού χορευτικού, ενδυματολογικού και μουσικού μας πλούτου σε παραστάσεις, για τους επισκέπτες μα και τους κατοίκους του νησιού μας , σε συνέδρια, φεστιβάλ , πολιτιστικές εκδηλώσεις , και όπου χρειαστεί να εκπροσωπηθεί το νησί και ο Δήμος Ροδίων .

Η ομάδα θα απαρτίζετε από ένα χορευτικό ζευγάρι από κάθε τοπικό διαμέρισμα που με την ιδιαίτερη ενδυμασία του θα εκπροσωπείτε το σύνολο των παραδοσιακών φορεσιών του νησιού μας.

Την επιλογή του ζευγαριού θα την έχει ο δάσκαλος του συλλόγου ή σωματείου όπου και ανήκει .

Οι παραστάσεις θα δίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού σε χώρους όπως πχ το κιν/θέατρον ΡΟΔΟΝ ή σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους σε διάφορα μέρη του νησιού.

Τη διδασκαλία και την ευθύνη της ομάδας και των παραστάσεων θα την έχει ο κ. Τζέλλος Ευάγγελος χοροδιδάσκαλος και υπάλληλος του ΔΟΠΑΡ.

Τα μαθήματα της ομάδας θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα (δυο ώρες)κάθε Παρασκευή απόγευμα 20.30-22.30.στην αίθουσα χορού του ΔΟΠΑΡ.

Για περισσότερες διευκρινήσεις και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Ευάγγελο Τζέλλο στο τηλέφωνο 6972817194 ή στο 22410 27427 (εσωτ.9) .

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ

COLIADIS ALEXANDREBASILE

Ροή Ειδήσεων

Έφοδος της Αστυνομίας στην Τούμπα • Tvkosmos

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στο γήπεδο της Τούμπα πραγματοποίησε η Αστυνομία την Κυριακή(23/2) λίγο μετά τις 7:30 το πρωί κατόπιν εντολής από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ....

Καμία μείωση στις συντάξεις-Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά, ποιοι θα δουν αύξηση • Tvkosmos

Γ.Βρούτσης: Καμία μείωση στις συντάξεις-Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά, ποιοι θα δουν αύξηση • Tvkosmos ΑρχικήΟικονομίαΓ.Βρούτσης: Καμία μείωση στις συντάξεις-Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά, ποιοι θα δουν...

Ελεύθερος αφέθηκε ο 40χρονος οδηγός της Corvette (φωτό) • Tvkosmos

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Ελεύθερος αφέθηκε ο 40χρονος οδηγός της Corvette (φωτό) • Tvkosmos ΑρχικήΕλλάδαΤροχαίο στη Γλυφάδα: Ελεύθερος αφέθηκε ο 40χρονος οδηγός της Corvette (φωτό) Source link...

Ο Γιάννης απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στον Εμπίντ(vids) • Tvkosmos

Από Γ. Γ. 10:52 - 23/02/2020 Τελευταία Ενημέρωση 10:54 - 23/02/2020 Στο κατάμεστο «Fiserv Forum»  όπου σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης στο νέο γήπεδο του Μιγλουόκι με 18.290 θεατές, οι Μπακς διέλυσαν...