Μία ανάρτηση χωρίς… προηγούμενο έκανε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου εξίσωνε τους νεκρούς από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι με τα θύματα του κοροναϊού, που έχει πλήξει όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα.

Σχετικές Ειδήσεις

Η Μυρσίνη Βουνάτσου, σε απειλητικό ύφος «ενημερώνει» την κυβέρνηση ότι θα… λογαριαστούν μόλις οι νεκροί από τον κοροναϊό αγγίξουν τον ίδιο αριθμό με αυτούς στο Μάτι.

«Όταν θα ” ισοφαρίσουμε ” τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητάω ευθύνες ( ποινικές )», γράφει στον λογαριασμό της και συνεχίζει απειλώντας πως «θα λογαριαστούμε». Μάλιστα, εκτός από τα θύματα, εξισώνει και τη στάση των δύο κυβερνήσεων, εκτιμώντας πως… αφού έφταιγαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Ρένα Δούρου για το Μάτι, τότε ευθύνεται και η σημερινή κυβέρνηση για τα θύματα του ιού.

Tην “άδειασε” ο ΣΥΡΙΖΑ

Πέραν της αποδοκιμασίας για την παραπάνω ανάρτηση η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του επισημαίνει: “Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τόσο τοπικά όσο και κεντρικά, έχει ριχτεί με όλες του τις δυνάμεις στη μάχη του λαού μας κόντρα στην πρωτοφανή και επικίνδυνη πανδημία και τις επιπτώσεις της.

Κάνει προτάσεις και εργάζεται τοπικά και πανελλαδικά για την στήριξη του υγειονομικού προσωπικού, των εργαζομένων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των ευπαθών ομάδων.

Επαγρυπνεί, καταγράφει τις συνεχείς εξελίξεις, βγαίνει μπροστά, για να υπερασπιστεί όλους αυτούς που η κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτους.

Αυτή είναι η μόνη στάση, η μόνη θέση της Αριστεράς”.

Source link