Αρχική Αθλητικά Συνάντηση Μαυρωτά -αθλητών για τη σύμβαση Macolin • Tvkosmos

Συνάντηση Μαυρωτά -αθλητών για τη σύμβαση Macolin • Tvkosmos

Ο γγΑ συζήτησε για το θέμα με εκπροσώπους από ΠΣΑΠ, ΠΣΑΚ, ΠΑΣΑΠ, ΠΣΑΧ, ΣΕΑΥ

Με εκπροσώπους αθλητών/ιών ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης, χειροσφαίρισης και υδατοσφαίρισης συναντήθηκε σήμερα (17/10) ο γγΑ, Γιώργος Μαυρωτάς.

Σχετικές Ειδήσεις

Με βασικό αντικείμενο της συζήτησης τη σύμβασης Magglingen/ Macolin, η οποία -αφορά τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων και- θα έρθει σύντομα για κύρωση στη βουλή.

Ο γγΑ και οι εκπρόσωποι από τους Πανελλήνιους Συνδέσμους  Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), Αθλητών Καλαθοσφαίρισης (ΠΣΑΚ), Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ), Αθλητών Χειροσφαίρισης (ΠΣΑΧ) και από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ) συζήτησαν διάφορες πτυχές του θέματος.

Εστιάζοντας στην επικείμενη σύσταση της Εθνικής Πλατφόρμας κατά της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων και στο ρόλο της στην μάχη ενάντια στο φαινόμενο.

Ο οποίος, αφορά στην πρόληψη -κυρίως μέσω της ευαισθητοποίησης- την ενημέρωση και την εκπαίδευση των αθλητών/ιών.

Με τη σημερινή συνάντηση ανοίγει ο κύκλος ενημέρωσης των αθλητικών φορέων (προπονητών, διαιτητών, Ομοσπονδιών κ.α.) σε θέματα που αφορούν τη Σύμβαση Macolin και το πεδίο συνεργασίας μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών.

 

Source link

Ροή Ειδήσεων

Η Εθνική δείχνει ότι και θέλει και μπορεί (video) • Tvkosmos

Νικηφόρα αποχαιρέτησε τον 10ο προκριματικό όμιλο του Euro 2020 η Εθνική. Επικράτησε απόψε (18/11), στο ΟΑΚΑ, της Φινλανδίας 2-1 (47′ Μάνταλος, 70′ Γαλανόπουλος –...

Σχέδιο της Κυβέρνησης να κλείσει η Μόρια

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει η Κυβέρνηση την προσπάθεια...

Όχι του Νεϊμάρ στους Γάλλους καθώς σκέφτεται πάντα την Μπάρτσα • Tvkosmos

Όχι του Νεϊμάρ στους Γάλλους καθώς σκέφτεται πάντα την Μπάρτσα • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΌχι του Νεϊμάρ στους Γάλλους καθώς σκέφτεται πάντα την Μπάρτσα Source link

Στο αυτόφωρο όσοι οδηγούν επικίνδυνα στην Περιφερειακή Οδό

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο όσοι οδηγούν επικίνδυνα στην Περιφερειακή Οδό ΑρχικήΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο όσοι οδηγούν επικίνδυνα στην Περιφερειακή Οδό Source link