Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Aνέκαθεν η Παράταξη της Ν.Δ. ήταν υπέρ της διαφύλαξης της ενότητας του Λαού και είτε σαν κυβέρνηση είτε σαν αντιπολίτευση, την διαφύλαξε στο μέτρο που της αναλογούσε.

Αυτό προσπαθεί να κάνει και τώρα παρ’ότι έχει απέναντί της μιά αξιωματική αντιπολίτευση και μιά στρατιά  ψεκασμένων που ποντάρουν πλέον στο θάνατο και την καταστροφή της Χώρας, για την πολιτική τους επιβίωση. Χθες με την πανδημία και τα εμβόλια και σήμερα με τις φωτιές.

Θα πρέπει όμως να αντιληφθεί η Ν.Δ. ότι συναίνεση σε Εθνικά ζητήματα και καταστάσεις με αυτούς που πάντα είναι με την πλευρά του εχθρού, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Την ώρα που καθυβρίζεται ο Πρωθυπουργός από επώνυμα στελέχη του Σύριζα, χωρίς καμία αντίδραση της Κουμουνδούρου, την ώρα που έχουν καταφερθεί κατά των εκκενώσεων, μπάς και καούν άνθρωποι και ρεφάρουν το Μάτι, δεν μπορεί να μιλάμε για συναίνεση και για ενότητα.

Είναι μάταιο και αρχίζει να εκνευρίζει και τον πιό μετριοπαθή Νεοδημοκράτη.

Βέβαια δεν είναι στην κουλτούρα του Μητσοτάκη να πεί “ή εμείς ή αυτοί” και “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”!
Αυτό όμως θα πρέπει να καταλάβει πλέον ο κάθε νοικοκύρης που δεν έχει σχέση με την χυδαιότητα και τον φανατισμό των τρολ του διαδικτύου και τους διάφορους Πολάκηδες, Καρτερούς, Βελόπουλους και Αντώναρους!

Όποιος ξεχνάει την σχεδόν 5χρονη διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τις συνέπειες που είχε η Πατρίδα μας, είναι καταδικασμένος να τις ξαναζήσει!