Αρχική Αθλητικά Στον Αυγενάκη, για την κάρτα υγείας, η ΕΠΟ • Tvkosmos

Στον Αυγενάκη, για την κάρτα υγείας, η ΕΠΟ • Tvkosmos

Αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, γνωστοποιώντας του προβλήματα από κάποιες ΕΠΣ να εφαρμόσουν το νόμο

Από Γ. Κ.
20:30 – 23/09/2019
Τελευταία Ενημέρωση 20:50 – 23/09/2019

Τον Λευτέρη Αυγενάκη επισκέφτηκε σήμερα (22/9) τριμελής αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, την οποία αποτελούσαν οι Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος), Αστέριος Αντωνίου (αντιπρόεδρος) και Παναγιώτης Διακοφώτης (μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής).

Σχετικές Ειδήσεις

Οι παράγοντες της ομοσπονδίας γνωστοποίησαν στον υφυπουργό Αθλητισμού πως υπάρχουν Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα εναρμόνισής τους και εφαρμογής των διατάξεων του νόμου για την κάρτα υγείας (4479/2017).

Ο οποίος, θυμίζουμε, πως είναι σε ισχύ από την 1η Αυγούστου 2019. Επίσης, να θυμίσουμε πως η ΕΠΟ είχε ζητήσει -και το αίτημά της είχε γίνει δεκτό από την προηγούμενη ηγεσία στη ΓΓΑ- παράταση εφαρμογής του νόμου αλλά και της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης (3/8/2018).

Ακόμα, στη συνάντηση αναφέρθηκε το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών σε Super League 2 και Football League. Το οποίο, πάντως, διευθέτησε η λίγκα, όπως ανακοίνωσε σήμερα.

Source link

Ροή Ειδήσεων