Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για όσα καταγγέλει ο ΠΑΟΚ ότι έγιναν στο Καραϊσκάκη.

Σχετικές Ειδήσεις

Αναλυτικά η συζήτηση που έγινε…

Αρχικά κλήθηκε να σχολιάσει την «υποδοχή» της αποστολής του Δικεφάλου του Βορρά, λέγοντας: «Ακούγονται πράγματα απίθανα. Δεν ήμουν κάτω, είμαι επίτιμος πρόεδρος, είμαι Ολυμπιακάρα 70 χρόνια και πηγαίνω να βλέπω τον Ολυμπιακό. Όταν εμένα στη Θεσσαλονίκη μου σπάγανε το παρμπρίζ αυτοκινήτου και κινδύνευα να σκοτωθώ. Είναι αστεία αυτά που λένε, τους ακούω και τρελαίνομαι. Εκεί έφτασαν και οι παίκτες του Ολυμπιακού. Περπάτησαν άλλα 100 μέτρα. Αυτό τους μάρανε; Εγώ κατεβαίνω, χαιρετάω τους παίκτες του Ολυμπιακού και φεύγω», ενώ σε ερώτηση αν είδε τα επίμαχα βίντεο, είπε: «Δεν είδα τηλεόραση, ήμουν στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Δεν πιστεύω τίποτα. Αυτά που έχει υποστεί ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη, αν ήμουν εγώ εκεί δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι. Γιατί με τον Άρη δεν έγινε τίποτα όταν πήγαμε να παίξουμε στην Θεσσαλονίκη; Χειρότερο γήπεδο από την Τούμπα, μου το λέγανε και οι ίδιοι, εμείς τους έχουμε… σαλόνι στο Καραϊσκάκη. Εμείς έχουμε υποφέρει στην Τούμπα σε εκείνο τον διάδρομο των αποδυτηρίων».

Για την ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη, όπου αναφέρεται για περιστατικά κατά των αντιπροσώπων της FIFA και της UEFA από αξιωματούχους του Ολυμπιακού, είπε: «Δεν ξέρω τίποτα, δεν παρακολουθώ. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, δεν πιστεύω τίποτα. Εγώ απλά πάω και χαιρετάω τους παίκτες, τα παιδιά θέλουν να με βλέπουν. Δεν μπορώ να ακούω να κάνουν ξαφνικά τους Αγίους στη Θεσσαλονίκη».

Για την έκφραση «Παοκάκι» και αν θέλει να ζητήσει συγγνώμη για τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό είπε: «Εγώ προσωπικά ζητάω συγνώμη πάντοτε αν έχει γίνει το παραμικρό. Δεν μπορώ να ζητήσω συγγνώμη για κάτι που δεν έχω δει. Το «Παοκάκι» το έχω πει κι άλλες φορές. Εμένα δεν με πείραξε. Ας βρεθεί ένας να μου πει όταν ήμουν εγώ, ότι τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού δεν ήταν… μοναστήρι».

Για το γεγονός ότι… κόπηκαν οι διαπιστεύσεις δημοσιογράφων, όπως του OPEN, είπε: «Αυτά είμαι εναντίον, όποιος θέλει να μπει».

Στην συνέχεια, ο Θεοδωρίδης συνέχισε, λέγοντας σε κάποια στιγμή ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να συγκρατήσει τους φιλάθλους του: «Αυτά που έγιναν στο Καραϊσκάκη, έχουν γίνει χειρότερα στην Τούμπα. Δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τους φιλάθλους μας. Ήταν η δυσκολότερη εβδομάδα του Ολυμπιακού. Με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Με τη Τότεναμ, άλλα ένα ματς στην Αθήνα και μετά με τον ΠΑΟΚ. Είναι τυχαίο που πήγε ο Ολυμπιακός και όχι ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Πρωταθλητριών; Ο Ολυμπιακός πήγε γιατί δίνει βαθμούς στην Ελλάδα; Είπα τίποτα εγώ όταν πήγαν στον Πλατανιά για να μας μηδενίσουν;»

 

Source link