Με ιδιωτικό αεροπλάνο και την… ευλογία του Θεού, ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου Νταβίντ Αλάμπα βρίσκεται στη Μύκονο, μαζί με φίλους του αλλά και έναν ιδιαίτερο προσκεκλημένο

Όπως τόσοι και τόσοι αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, έτσι και ο Νταβίντ Αλάμπα βρίσκεται από χθες στη χώρα μας για διακοπές.

Ο Αυστριακός άσος της Μπάγερν Μονάχου ήρθε στη Μύκονο, με ιδιωτικό αεροπλάνο, έχοντας παρέα την σύντροφό του Σαλιμάρ και μερικούς φίλους.

Τίποτα το αξιοπερίεργο θα έλεγε κανείς, αν ανάμεσα στην παρέα του Αλάμπα δεν υπήρχε κι ένας… πάστορας. Ο λόγος για τον Γιάν Κόλερ, ο οποίος είναι πολύ στενός φίλος του 26χρονου άσου των Βαυαρών αλλά και ιερέας στην εκκλησία Χίλσονγκ στο Μόναχο!

Πρόκειται για μια ελεύθερη εκκλησία που έχει πολλούς πιστούς, μεταξύ των οποίων και ο… Τζάστιν Μπίμπερ, κυρίως νεαρούς σε ηλικία και ιδιαίτερα κοινωνικοποιημένους.

Ο Αλάμπα, που σημειωτέον είναι Χριστιανός και έχει για μότο του «Η δύναμή μου κρύβεται στον Ιησού», την επισκέπτεται καθημερινά και έτσι θέλησε να… ξεκουράσει τον Κόλερ, ανταποδίδοντας του λίγη χαρά για τις υπηρεσίες που εκείνος προσφέρει…
Πηγή:www.sport-fm.gr

Source link