Το δρόμο της φυλακής πήρε ο 62χρονος καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, επί σειρά ετών, εις βάρος ενός 15χρονου αγοριού με ειδικές ανάγκες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το θύμα ο καθηγητής τον κακοποίησε παρουσία άλλων προσώπων.

Ο 62χρόνος εν ενεργεία καθηγητής, φιλόλογος, συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης καθώς σε βάρος του έκανε καταγγελία ο 15χρόνος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 62χρονος καθηγητής, συνδεόταν με μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του μαθητή και για τον λόγο αυτό, ο ανήλικος πήγαινε αρκετές φορές στο σπίτι του καθηγητή.

Ο 15χρονος σήμερα μαθητής φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την ηλικία των 8 ετών από τον καθηγητή του, ο οποίος επί επτά χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών του.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, επί 7 χρόνια ο καθηγητής από σχολείο μέσης εκπαίδευσης του Περιστερίου κακοποιούσε το ανήλικο παιδί, αφού είχε καταφέρει να έχει μέχρι και κλειδιά του σπιτιού τους.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο καθηγητής εκμεταλλεύτηκε τα ειδικά προβλήματα του παιδιού και φέρεται, σε μία τουλάχιστον περίπτωση, να το κακοποίησε ακόμη και παρουσία 4 ατόμων μέσα στο σπίτι του, κάτι το οποίο ερευνά η αστυνομία.

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here