θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουλίου (17:30) και χαιρετισμό θα απευθύνει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας

Τη διεξαγωγή του πρώτου Softweb Online Webinar με θέμα «Μια Σύγχρονη Προσέγγιση των Β2Β Πωλήσεων» ανακοίνωσε η Softweb, ένας από τους κορυφαίους παρόχους Web και Mobile τεχνολογικών λύσεων με εξειδίκευση στην ανάπτυξη επιχειρηματικών λογισμικών χονδρικής πώλησης,

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουλίου (17:30) και χαιρετισμό θα απευθύνει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας.

Σημειώνεται ότι ο κ. Δήμας έχει προωθήσει δράσεις όπως το Elevate Greece για την υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων και το ThessINTEC, ένα έργο που προβλέπει στη δημιουργία κέντρων Έρευνας και Ανάπτυξης στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, ο υφυπουργός φιλοδοξεί να αναπτύξει ένα Κέντρο Καινοτομίας στον Πειραιά, το οποίο θα αποτελέσει μια κυψέλη καινοτομίας και τεχνολογικής εξέλιξης.

Κεντρικός εισηγητής του διαδικτυακού event είναι ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, εμπορικός διευθυντής της Softweb. Στόχος του να αναδείξει την αναγκαιότητα για ψηφιακό μετασχηματισμό των B2B πωλήσεων:

«Η πανδημία του κορωνοϊού έχει διαμορφώσει ένα νέο επιχειρηματικό περιβάλλον, στο οποίο οι επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης καλούνται να προσαρμοστούν για να καταφέρουν να επιζήσουν. Οι νέες τεχνολογικές τάσεις ήρθαν για να μείνουν και οφείλουμε να τις γνωρίσουμε και να τις αξιοποιήσουμε κατάλληλα, προκειμένου η αγορά να επιτύχει κερδοφορία και ανάπτυξη.».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο διαδικτυακό σεμινάριο στο παρακάτω link:

https://bit.ly/3iwwsbs

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here