Τροπαιούχος «Έρευνας-Καινοτομίας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης» είναι εδώ και μερικές ημέρες η Intracom Defense. Η IDE βραβεύθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (EBEA) σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο, και στην οποία έδωσαν το «παρών» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αρκετοί υπουργοί της Κυβέρνησης αλλά και εκπρόσωποι φορέων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intracom Defense, Γεώργιος Τρουλλινός, παρέλαβε το βραβείο από τα χέρια της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, και του προέδρου του ΕΒΕΑ και γενικού διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Μπρατάκο, και απευθυνόμενος στους εκλεκτούς καλεσμένους είπε ότι η διάκριση πρωτίστως αποτελεί τιμή για τους περισσότερους από 450 εργαζόμενους της IDΕ.

Όπως εξήγησε ο κ. Τρουλλινός, από την ίδρυσή της η Intracom Defense έχει εισφέρει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στο εγχώριο ΑΕΠ παράγοντας καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογία σε ελληνικό έδαφος, τα οποία σε ποσοστό 95% έχουν εξαγωγικό προσανατολισμό.

«Μέσα από την αφοσίωσή μας στις σταθερές αξίες και τη δέσμευσή μας στην αριστεία, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε με θεμέλιο την ποιότητα και την καινοτομία, και να δημιουργούμε όχι μόνο για την εταιρία αλλά και για την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο CEO της IDE, μην ξεχνώντας ωστόσο να υπογραμμίσει το προφανές.

Ότι δηλαδή η Intracom Defense, όπως και όλος ο κλάδος της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας, βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, καθώς στο πλαίσιο των εθνικών δαπανών για την άμυνα που επιβάλλουν οι γεωπολιτικές συνθήκες, είναι ιδιαίτερα σημαντική η προσπάθεια για την ένταξη των ελληνικών επιχειρήσεων στα τρέχοντα εξοπλιστικά προγράμματα.

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here