Αρχική Κόσμος Σάλος στην Πολωνία για το μοντέλο που βανδάλισε άγαλμα για να προσελκύσει...

Σάλος στην Πολωνία για το μοντέλο που βανδάλισε άγαλμα για να προσελκύσει followers στο Instagram

Σάλο προκάλεσε στην Πολωνία το βίντεο με ένα μοντέλο να βανδαλίζει ένα άγαλμα προκειμένου να προσελκύσει followers στο Instagram.
Στο βίντεο φαίνεται η Τζούλια Σλόνσκα αρχικά να γελάει στην κάμερα και στη συνέχεια με ένα σφυρί να σπάει τη μύτη ενός αγάλματος σε πάρκο στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, Βαρσοβία.

Το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε στη σελίδα στο Instagram ενός φίλου της Σλόνσκα, η οποία έχει περί τους 5.900 followers στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν το μοντέλο ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις της.
«Αυτό που συνέβη δεν θα έπρεπε να συμβεί. Είμαι τόσο ηλίθια. Δεν θα πω γιατί το έκανα, γιατί είναι ιδιωτικό θέμα, αλλά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους» δήλωσε η Σλόνσκα.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ήδη εταιρείες οι οποίες συνεργάζονταν με το μοντέλο ανακοίνωσαν τη διακοπή της συνεργσίας τους.

Source link

Ροή Ειδήσεων

Επενδύσεις 2 δισ. ευρώ σε δίκτυα νέας γενιάς έως το 2022 από τον ΟΤΕ

Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιχειρηματική στρατηγική του Ομίλου ΟΤΕ και διέπει το σύνολο της λειτουργίας του, από τα προϊόντα και...

Πρόεδρος της Βουλής με διπλό ιστορικό ρεκόρ το «πολιτικό παιδί» του Αβέρωφ

Πρόεδρος της Βουλής με διπλό ιστορικό ρεκόρ το «πολιτικό παιδί» του Αβέρωφ ΑρχικήΠολιτικήΠρόεδρος της Βουλής με διπλό ιστορικό ρεκόρ το «πολιτικό παιδί» του Αβέρωφ Source...