Συγκεκριμένα, ένας άνδρας επιτέθηκε σε κόσμο με μαχαίρι στη συνοικία Μέρσεϊσαϊντ, λίγα τετράγωνα πιο κάτω από το γήπεδο της Λίβερπουλ, τραυματίζοντας πολίτες, με αρκετούς από αυτούς να μεταφέρονται στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Ένας ύποπτος συνελήφθη από τους αστυνομικούς λίγο αργότερα από το τρομακτικό περιστατικό, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στον τόπο του εγκλήματος.

#BREAKING #UK #ENGLAND

🔴 ENGLAND :#VIDEO A MAN CARRYING A MACHETE ASSAULTEDA NUMBER OF PEOPLE IN ANFIELD!

The man was arrested.
No life-threatening injuries reported and it’s not believed to be terror-related.#BreakingNews #Liverpool #Anfield #KnifeAttack #Ataque #Cuchillo pic.twitter.com/TdNE0uoJae

— loveworld (@LoveWorld_Peopl) August 11, 2022

Φώναζε στους περαστικούς κρατώντας το μαχαίρι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της βρετανικής ιστοσελίδας Mirror, η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ κλήθηκε σε έναν δρόμο κοντά στο Άνφιλντ, μετά από αναφορές για έναν άνδρα που φώναζε σε ανθρώπους ενώ ήταν οπλισμένος με το μαχαίρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό δεν πιστεύεται ότι σχετίζεται με τρομοκρατία και ο ύποπτος πιθανόν αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.

4 police cordons in place and multiple injured this evening as a man carrying a machete randomly attacked the public in Anfield, Liverpool, police have jumped straight out and declared the incident “non terror related” but “mental health problems” 👀 pic.twitter.com/ifgnAKk6bU

— Eddie Booths better 1/2. This Country is RUINED! (@teamleaderKaren) August 11, 2022

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Liverpool Echo ότι είδε έναν άνδρα με μια «τεράστια μαχαίρα».

Ο ίδιος είπε: «Είδαμε έναν άνδρα με ένα μεγάλο μαχαίρι. Διασχίσαμε το δρόμο και μας προσπέρασε. Περίπου 20 δευτερόλεπτα αργότερα ένας νεότερος τύπος έτρεξε προς το μέρος μας με μαχαιριές στο χέρι. Στη συνέχεια τον είδαμε τον δράστη να περπατάει στο δρόμο μέχρι να μπει σε ένα σπίτι».

 

Source link