Home Πολιτική «Πρώτη επιλογή των ψηφοφόρων ο ΣΥΡΙΖΑ»

«Πρώτη επιλογή των ψηφοφόρων ο ΣΥΡΙΖΑ»

“Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι η πρώτη επιλογή των ψηφοφόρων στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου”, δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης, και τόνισε την ανάγκη να υπάρξει αύξηση της συμμετοχής, διότι αυτή μπορεί να αλλάξει την εικόνα στο εκλογικό αποτέλεσμα, σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΑΘΗΝΑ 9,84”.

Σχετικές Ειδήσεις

Ο κ. Σκουρλέτης αναφερόμενος στην πορεία προς τις κάλπες είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα θυμίσει ποια ήταν η κατάσταση στη ζωή των Ελληνίδων και των Ελλήνων, στην οικονομία και στην κοινωνία το 2015 και πως κατάφερε η κυβέρνηση μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια και να διαμορφώσει ένα σταθερό έδαφος και θα μιλήσει περισσότερο για την επόμενη φάση, για τη μεταμνημονιακή περίοδο.

Επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας πως η αντίληψη της για συγκέντρωση οικονομικής ισχύος στους λίγους είναι ¨εχθρική» προς τη μεσαία τάξη, την κάλεσε να δώσει στοιχεία από που και τι θα περικόψει για να προχωρήσει αμέσως στη μείωση της φορολογίας, όπως επαγγέλλεται, ενώ παρατήρησε πως υπάρχει ο φόβος ότι προετοιμάζεται το έδαφος για μείωση του αφορολογήτου, παραπέμποντας σε μηνύματα που προέρχονται από τη Ν.Δ και από ακραίους κύκλους της Ευρώπης.

«Οι εξαγγελίες της ΝΔ σημαίνουν κενό στα έσοδα»

«Η επαγγελία περί μείωσης φόρων που διατυπώνεται εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, αν δεν αιτιολογηθεί, οδηγεί αυτόματα σε κάποιο συμπέρασμα», είπε και πρόσθεσε: «Διότι όταν μειώνω φόρους αυτό σημαίνει ότι το κενό που θα εμφανιστεί στα έσοδα θα πρέπει να καλυφθεί από αλλού. ‘Αρα, πως θα τα εξασφαλίσω; Είτε από τη μείωση δαπανών, αλλά ποιες είναι οι δαπάνες; Είναι οι συντάξεις; Είναι τα ελάχιστα επιδόματα που αφορούν το οικογενειακό επίδομα, το επίδομα ανεργίας και το επίδομα ενοικίου; Γιατί τώρα αυτά είναι τα επιδόματα. Τι ακριβώς; Είναι οι δαπάνες για την Υγεία, για την Παιδεία;

Ή, προσέξτε, κάτι το οποίο είχε αποσιωπήσει η Νέα Δημοκρατία όταν παρουσίαζε το πρόγραμμά της στην Θεσσαλονίκη, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: τη μείωση του αφορολόγητου. Τότε, όταν έλεγε ότι θα κατεβάσει τον φορολογικό συντελεστή του πρώτου κλιμακίου στο 9%, δεν υπήρχε καμία αναφορά για διατήρηση του αφορολόγητου». (…)

«Πολύ φοβάμαι, αποκρυπτογραφώντας τα μηνύματα, τόσο από τη Νέα Δημοκρατία, όσο και από τους ακραίους ευρωπαϊκούς κύκλους μέσω των παρατηρήσεων της Κομισιόν, ότι προετοιμάζουν ένα τέτοιο έδαφος».

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ροή Ειδήσεων

Έφηβοι μπήκαν σε κλουβιά έξω από τον ΟΗΕ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μεταναστευτική πολιτική του Τραμπ

Έφηβοι μπήκαν σε κλουβιά έξω από τον ΟΗΕ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μεταναστευτική πολιτική του Τραμπ ΑρχικήΔιεθνήΈφηβοι μπήκαν σε κλουβιά έξω από τον ΟΗΕ...

Δεν αναγνωρίζεται παγκόσμιο ρεκόρ στα 50 χιλιόμετρα βάδην • Tvkosmos

Μια μεγάλη επίδοση πανηγύρισε η Κλαβντίγια Αφανασίεβα, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος Ρωσίας, στα 50 χιλιόμετρα βάδην. Κάλυψε την απόσταση σε 3.57.08 και κατέρριψε...