Αρχική Οικονομία Πρωταθλήτρια του κλάδου της στα Mobility Awards 2019

Πρωταθλήτρια του κλάδου της στα Mobility Awards 2019

Πρωταθληματική εμφάνιση έκανε η Avis στην παρθενική διοργάνωση του διαγωνισμού Μobility Awards 2019, αφού διακρίθηκε για τις καινοτόμες πρακτικές, τις τεχνολογίες και τις εφαρμογές της, καθώς και για την αποτελεσματικότητά της σε κάθε επίπεδο της λειτουργίας της. Η επιτυχημένη πορεία της leader εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων, τα εξαιρετικά αποτελέσματα και η υψηλή ικανοποίηση των πελατών της, συνέβαλαν καθοριστικά στο να αναδειχθεί ως «Rental Company of the Year», κερδίζοντας παράλληλα τα περισσότερα βραβεία από κάθε άλλη εταιρεία του κλάδου, σε κατηγορίες όπως:

Σχετικές Ειδήσεις

>> «Customer Service», για τα μοναδικά οφέλη, τις σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες της, καθώς και την παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης στους πελάτες της.

>> «Green Initiative», για την περιβαλλοντική της ευθύνη και τις επενδύσεις της σε πρωτοποριακές λύσεις, υπηρεσίες και αυτοκίνητα φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνοντας ουσιαστικά τις εκπομπές ρύπων και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του στόλου της, που είναι και ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα.

> «Risk Management», για την υπεύθυνη και ολοκληρωμένη διαχείριση των κινδύνων, την άρτια και διαφανή ενημέρωση των πελατών της, καθώς και την υψηλή ασφάλεια που τους παρέχει.

> «Fleet Management», για τις προσωποποιημένες λύσεις που παρέχει στους πελάτες της, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τους στον τομέα της διαχείρισης στόλου, μέσα από τους άρτια καταρτισμένους ανθρώπους της και τη σύγχρονη υποδομή της.

Με αφορμή τις διακρίσεις της εταιρείας, ο διευθύνων σύμβουλος της Avis, Ανδρέας Ταπραντζής, δήλωσε: «Η αφοσίωσή μας στην παροχή υπηρεσιών, που ενθουσιάζουν τους πελάτες μας, και οι συνεχείς επενδύσεις μας στους ανθρώπους μας, τα συστήματα και τον στόλο μας, ενισχύουν ουσιαστικά την ηγετική μας θέση στον κλάδο της μίσθωσης αυτοκινήτων. Είμαστε υπερήφανοι για την αναγνώριση των προσπαθειών μας και μέσα από τον θεσμό των Mobility Awards δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε δυναμικά, οδηγώντας τις εξελίξεις στον κλάδο μας».

Source link

Ροή Ειδήσεων

«Το τέλος θα έρθει με το εμβόλιο»

«Στην Ελλάδα πετύχαμε να μειώσουμε την ένταση της νόσου και μπορούμε να ξεκινήσουμε συζητήσεις για μερική επάνοδο στην κανονικότητα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης...

Ασυμπτωματική πήγε σε κηδεία και πάρτι γενεθλίων και έστειλε τρεις στο θάνατο

Ασυμπτωματική πήγε σε κηδεία και πάρτι γενεθλίων και έστειλε τρεις στο θάνατο ΑρχικήΔιεθνήΑσυμπτωματική πήγε σε κηδεία και πάρτι γενεθλίων και έστειλε τρεις στο θάνατο Source link...

Θρηνεί η αθλητική δημοσιογραφία την απώλεια του Άκη Τσόπελα • Tvkosmos

Η αθλητική δημοσιογραφία θρηνεί την τεράστια απώλεια του Άκη Τσόπελα.Ο Άκης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 58 ετών (έπειτα από μάχη που...

Βρισκόμαστε στα χέρια του Θεού και του Τσιόδρα

Πριν από λίγες ημέρες βγήκε νικητής από τη «μάχη» με τον κοροναϊό, παίρνοντας εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύθηκε για σχεδόν 15 ημέρες....