Αρχική Πολιτική Προσπάθησαν να σώσουν το κύρος τους από την ξεφτίλα Τσακαλώτος-Χουλιαράκης

Προσπάθησαν να σώσουν το κύρος τους από την ξεφτίλα Τσακαλώτος-Χουλιαράκης

Η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, αλλά αυτό δεν μπορεί να εμποδίσει τον υπουργό Οικονομικών να συμμετέχει σε Eurogroup ή τον αναπληρωτή του στις εργασίες του Euroworking Group.

Όμως, από τη μία ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και από την άλλη ο Γιώργος Χουλιαράκης μάλλον αισθάνονται εξευτελισμένοι στα μάτια των συναδέλφων τους από τις ψευτοπαροχές Τσίπρα, οι οποίες τινάζουν στον αέρα τους δημοσιονομικούς στόχους.

Ο Τσακαλώτος έχει λουφάξει και ο Χουλιαράκης εγκαταλείπει την πολιτική για να πάει να διδάξει στη Βρετανία. Πραγματικά όμως, δεν ξέρουμε τι θα λέει από δω και πέρα στους φοιτητές του.

Πέταξε μάλιστα και τη “λευκή πετσέτα” στο πρόσφατο EuroWorking Group, όπου δεν μετείχε.

Έστω και στα τελευταία της απερχόμενης Kυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, κατάλαβαν ότι ίσως είναι πιο σπουδαίο για τις προσωπικές τους επιδιώξεις και το κύρος τους, να μην εκτεθούν απολογούμενοι ενώπιον των συναδέλφων τους. Φρόντισε ο Τσίπρας να τους ξεφτιλίσει με όσα αποφάσισε.

Τους εξέθεσε και οι ίδιοι απλά έκαναν το αυτονόητο: εξαφανίστηκαν.

Source link

Ροή Ειδήσεων

Συνελήφθη ιερέας στην Κάλυμνο που καλούσε τους πιστούς να μην φορούν μάσκα

Κάλυμνος: Στην επ΄αυτοφώρο σύλληψήη ιερέα  προχώρησε το Α.Τ. Καλύνου, μετά από καταγγελία γιατί ιερέας μέσω του λογαριασμού που στο Facebook ζητούσε από τους πολίτες...

Μεγάλη φωτιά στη Μεταμόρφωση κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας • Tvkosmos

Μεγάλη φωτιά στη Μεταμόρφωση κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας • Tvkosmos Source link