Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε την Τετάρτη στην πλατεία Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό, στην ομιλία του Δημήτρη Γαλάνη, Υποψήφιου Δημάρχου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Ο κ.Γαλάνης παρουσίασε το πρόγραμμά του για ένα «Προάστιο Πρότυπο», το οποίο κυκλοφορει σε εντυπη και ηλεκτρονικη μορφη, μεταδίδοντας το πάθος του στο κοινό, που συνεχώς ξεσπούσε σε χειροκροτήματα.

Κεντρικός στόχος του κ. Γαλάνη είναι η προστασία της φυσιογνωμίας του Προαστίου που σήμερα απειλείται από το πρόβλημα ασφάλειας που υπάρχει, από τις ανεξέλεγκτες εμπορικές χρήσεις, το κυκλοφοριακό, το πρόβλημα στάθμευσης και την εγκατάλειψη κοινόχρηστων χώρων – ακόμα και εμβληματικών – όπως η Παιδική Χαρά Πικιώνη. Ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε, επίσης, για επαναλειτουργία ενός αστυνομικού τμήματος, περισσότερη καθαριότητα, πράσινο και φωτισμό, κάνοντας λόγο και για «μάχη εναντίον της λακκούβας».

Η κοσμοσυρροή θεωρείται και αποδοκιμασία της συμπόρευσης του νυν Δημάρχου κ.Ξυριδάκη με τον πρώην Δήμαρχο Ν.Ψυχικού κ.Χαροκόπο, που φαίνεται πως δεν «περπατάει».

Έμπειροι αναλυτές, έλεγαν ότι η εκδήλωση έστειλε μήνυμα πολιτικής αλλαγής, επιβεβαιώνοντας την αίσθηση ότι ο κ.Ξυριδάκης έκανε τον κύκλο του.

Η τελική προεκλογική συγκέντρωση του Δημήτρη Γαλάνη θα γίνει στο Τένις Φιλοθέης.

Από την πλευρά της η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Γαλάνη, Κλαίρη Σινανιώτου, σε δήλωσή της ανέφερε τα εξής:

«Το “προάστιο πρότυπο” είναι μία νέα δημοκρατική παράταξη την οποία δημιούργησε ο Δημήτρης Γαλάνης στον οποίο πιστεύω όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά αλλά 61 ατομα τα οποία κατεβαίνουν μαζί του υποψήφιοι κι άλλοι τόσοι οι οποίοι δουλεύουν προκειμένου να κάνουμε το Δήμο μας ένα προάστιο πρότυπο! 26 Μαΐου 2019 αλλάζουμε σελίδα αλλάζουμε δημοτική αρχή λέμε τέλος στην έλλειψη προγραμματισμού σοβαρότητας και συνέπειας . Αυτό έχουν ανάγκη όλοι δημότες μας. Ο απερχόμενος δήμαρχος δεν έχει τίποτα πλέον να προσφέρει στο Δήμο μας μετά από δύο θητείες με τον κύριο Ξυριδάκη, ο Δημήτρης Γαλάνης είναι ο μόνος ικανός να δώσει τις λύσεις που έχει ανάγκη ο Δήμος μας: ασφαλεια».

Source link