Πόλεμος ξέσπασε στην εθνική ανδρών ανάμεσα στον αρχηγό Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη, γεγονός που αναδεικνύει το πρόβλημα που είχε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και στα αποδυτήρια.

Σχετικές Ειδήσεις

Ο βασικός κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ σε δηλώσεις που πραγματοποίησε τόσο στην Cosmote Tv όσο και στο Open έκανε λόγο για εξελίξεις που πρέπει να υπάρξουν, φωτογραφίζοντας τον Άγγελο Αναστασιάδη.

«Θα πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις. Αν θέλουμε ο κόσμος να γυρίσει στο γήπεδο, θα πρέπει να υπάρχουν εξελίξεις. Δεν είναι εικόνα αυτή που έχουμε Αν ο Παπασταθόπουλος είναι το πρόβλημα, ας μείνει εκτός Εθνικής.

Δεν θα σας μιλήσω για τον προπονητή, αυτά είναι θέματα, για τα οποία δε θέλω να μιλήσω αυτή τη στιγμή και δεν αρμόζει στη θέση μου. Δεν είναι ώρα να πω κάτι παραπάνω, θα το ήθελα κι εγώ πολύ, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι η στιγμή. Για τα προκριματικά δεν νομίζω, ότι έχουμε τύχη, σαν εικόνα δεν αξίζουμε να πάμε πουθενά. Στα προηγούμενα προκριματικά έγινε καλή προσπάθεια, χάσαμε στο μπαράζ από μια ομάδα καλύτερη από μας, αλλά τουλάχιστον παλέψαμε.

Τώρα. σε αυτά τα προκριματικά και σε αυτά τα δύο παιχνίδια χάσαμε με τα χέρια κάτω. Όταν παίζουμε με ομάδα σαν την Αρμενία και πρέπει να φας 2-3 γκολ ακόμη, δεν αξίζουμε να βρεθούμε πουθενά. Για ό,τι θέλετε αναλαμβάνω την ευθύνη, πιστεύω ότι θα υπάρξουν και πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις, δε γνωρίζω πράγματα αλλά για τα ποδοσφαιρικά θέματα ο πρόεδρος είναι υπεύθυνος», είπε ο κεντρικός αμυντικός της Εθνικής.

Την ίδια στιγμή που γίνονταν αυτές οι δηλώσεις, ήταν σε εξέλιξη και η συνέντευξη Τύπου του Άγγελου Αναστασιάδη, που ενημερώθηκε για την άποψη που εξέφρασε δημόσια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ότι η Εθνική όπως είναι δεν μπορεί να περάσει στα τελικά του Euro 2020 και παρουσιάστηκε τρομερά εκνευρισμένος, αναφερόμενος στο όνομα του παίκτη της Άρσεναλ ως «ο κύριος Παπασταθόπουλος».

«Εγώ πιστεύω ότι θα πάμε στα τελικά. Το είπα, βλέποντας εμάς και τις άλλες ομάδες. Πιστεύω πως μπορούμε. Εάν ο κύριος Παπασταθόπουλος δεν το πιστεύει, δεν μπορεί να είναι εδώ. Όποιος έχει αυτήν την άποψη, δεν μπορεί να είναι εδώ. Τι θα πει τα παρατάμε; Εγώ δεν έμαθα να τα παρατάω. Εμένα όμως δεν μου είπε ο Παπασταθόπουλος. Γιατί δεν το είπε στα αποδυτήρια; Το ανακοίνωσε που; Στις εφημερίδες; Να μας το έλεγε ότι δεν μπορεί να συμμετέχει. Αυτομάτως βγάζει τον εαυτό του απ’ έξω από την Εθνική. Να γλιτώσουμε τα άλλα παιδιά. Ρωτήστε, λοιπόν, τον Φορτούνη, τον Σιόβα και τον Σάμαρη για το εάν κάποιος από αυτούς δεν το πιστεύει. Αυτή είναι η απάντηση που σας δίνω εγώ».

 

Source link