Την επιτυχή ολοκλήρωση εργαστηριακών και επιτόπιων δοκιμών του συστήματος WiBAS™ G5 PtMP με έναν αριθμό παρόχων υπηρεσιών 5G στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία-Ειρηνικό, χρησιμοποιώντας το φάσμα των 24GHz, 26GHz και 28GHz.ανακοίνωσε η Intracom Telecom.

Ειδικότερα, στη διάρκεια του β’ εξαμήνου της τρέχουσας χρονιάς η εταιρεία πραγματοποίησε πέντε επιτυχημένες δοκιμές του συστήματος WiBAS™ G5 σε εργαστήρια τηλεπικοινωνιακών παρόχων και επιτόπιους χώρους, όπου το σύστημα επέδειξε αδιάλειπτη εξυπηρέτηση και λειτουργική αριστεία.

Έχοντας περάσει με επιτυχία όλες τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, το WiBAS™ G5 επιβεβαίωσε την ικανότητά του να παρέχει αρκετές εκατοντάδες Mbps σε συνδρομητές σε εμβέλεια άνω των 5 χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με τον διευθυντή Μάρκετινγκ του χαρτοφυλακίου ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, John Tenidis, το νέο σύστημα WiBAS™ G5 έχει σχεδιαστεί για να συνδέει σπίτια και επιχειρήσεις σε προαστιακές και αγροτικές περιοχές. 

Σημειώνεται ότι η τεχνολογία WiBAS™ PtMP της Intracom Telecom έχει γίνει η προτιμώμενη εναλλακτική λύση στις λύσεις πρόσβασης οπτικών ινών και χαλκού στην Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Οι πρόσφατες και επιτυχημένες αναπτύξεις δικτύου FWA της εταιρείας γίνονται με κορυφαίους φορείς εκμετάλλευσης και ISP στην Ιταλία, την Ισπανία, την Ινδονησία, τη Νιγηρία και τη Νότια Αρίκα.

Source link