Αρχική Πολιτική Πιθανή συνάντηση Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς το Σαββατοκύριακο

Πιθανή συνάντηση Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς το Σαββατοκύριακο

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών από τον πρωθυπουργό για τα ελληνοτουρκικά, άφησε εμμέσως πριν λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Απαντώντας στο briefing σε σχετική ερώτηση του parapolitika.gr, η κυβέρνηση πάντα τα κόμματα της αντιπολίτευσης όπως έκανε εν προκειμένω στα εθνικά ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Δένδιας.

Ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης είναι εκείνος που θα κρίνει το «επίπεδο ενημέρωσης» των κομμάτων κι αυτό εν πολλοίς θα εξαρτηθεί από την αυριανή κρίσιμη συνάντηση με τον Ρ. Τ.Ερντογάν.

Προς το παρόν πάντως το ζήτημα του καθορισμού των θαλάσσιων ζωνών Τουρκίας – Λιβύης χωρίς να «υπολογιστεί» ο ενδιάμεσος όγκος της Κρήτης, είναι ένα ζήτημα αλλά όχι και τόσο σοβαρό ώστε να συνίσταται τέτοια κινητοποίηση στο ανώτατο επίπεδο.

Πάντως, στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού που ανακοίνωσε ο κ. Πέτσας, περιλαμβάνονται ένα σωρό δραστηριότητες και ομιλίες έως την ερχόμενη Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, όμως το Σαββατοκύριακο είναι κενό!

Source link

Ροή Ειδήσεων

Σοκαρισμένος ο Τσιτσιπάς από τον αποκλεισμό του (video) • Tvkosmos

Ήταν φανερό στην συνέντευξη Τύπου ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπορούσε να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού του από το Australian Open από τον...

Η μεγάλη πρωτοβουλία του «Αθλητισμός & Εκπαίδευση»

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΞΥΝΗΣ: Η μεγάλη πρωτοβουλία του «Αθλητισμός & Εκπαίδευση» ΑρχικήΕλλάδαΣΟΦΟΚΛΗΣ ΞΥΝΗΣ: Η μεγάλη πρωτοβουλία του «Αθλητισμός & Εκπαίδευση» Source link

“Δεν ξαναδίνουμε εισιτήρια σε φιλοξενούμενους” • Tvkosmos

Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα(24/1) η ΠΑΕ ΟΦΗ, ενημερώνει πως για το υπόλοιπο της σεζόν δεν θα παραχωρήσει εισιτήρια σε φιλοξενούμενους και με...