Αρχική Πολιτική Πειραιάς: Αυτοί οι νέοι αντιδήμαρχοι

Πειραιάς: Αυτοί οι νέοι αντιδήμαρχοι

Τους νέους αντιδημάρχους του Πειραιά όρισε με απόφασή του ο δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης.

Συγκεκριμένα, οι αντιδήμαρχοι για την περίοδο από 11 Σεπτεμβρίου 2019 έως 1 Σεπτεμβρίου 2020 είναι οι εξής:

Αλιγιζάκη Ασπασία, δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας, αντιδήμαρχος Παιδείας και δια Βίου Μάθησης με αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Παιδείας και δια Βίου Μάθησης, καθώς και των Τμημάτων Σχολικών Κτηρίων και Συντήρησης κι Επισκευής Κτηρίων της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού και λοιπών Τεχνικών Έργων.

Βλαχάκος Νικόλαος, δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας από τον συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο», αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας.

Γλύκα-Χαρβαλάκου Αθηνά, δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας, αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών με αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Ζαρακέλη Ανδριάνα, δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας, αντιδήμαρχος Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, με αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, καθώς και του Τμήματος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών κι Εθνικών Πόρων της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.

Καρύδης Δημήτριος, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, με αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, εκτός του Τμήματος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών κι Εθνικών Πόρων.

Καψοκόλης Γρηγόριος, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου με αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Προσόδων και Εμπορίου.

Ρέππας Παναγιώτης, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, με αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

«Οι νέοι αντιδήμαρχοι είναι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά, εμπειρία και διάθεση προσφοράς στην πόλη μας. Ιδιαίτερα σημαντική θεωρώ την αποδοχή της πρότασής μου από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νίκο Βλαχάκο, να αναλάβει καθήκοντα αντιδημάρχου με ένα σημαντικό για την πόλη χαρτοφυλάκιο.

Θεωρώ τη συναίνεση και τη συνεργασία κομβικής σημασίας για να προχωρήσουμε μπροστά, αφού μόνο με ευρύτερες συναινέσεις μπορεί να κάνει η πόλη μας βήματα προόδου. Κοινός στόχος όλων μας είναι να εργαστούμε σκληρά με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Πειραιά και των κατοίκων. Θα ήθελα να ευχηθώ στους νέους αντιδημάρχους μια καλή και δημιουργική θητεία», δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης.

Source link

Ροή Ειδήσεων

Μπαίνει «λουκέτο» στον Αθλητισμό της Ιταλίας λόγω κορωνοϊού • Tvkosmos

Από Μ. Δ. 13:07 - 24/02/2020 Τελευταία Ενημέρωση 13:07 - 24/02/2020 Ως πρόκριμα των αποφάσεων που θα παρθούν συνολικά στον Αθλητισμό της Ιταλίας αποτελεί η απόφαση της...

Αποχώρησε το ΚΚΕ από την Προανακριτική • Tvkosmos

Το είπε και το έκανε το ΚΚΕ, καθώς αποχώρησε από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής αρνούμενο να εξεταστούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες με αλλοιωμένα...

Σε επιφυλακή η Ελλάδα λόγω κορωνοϊού

Με τον νέο κορωνοϊό να βρίσκεται στην γειτονική μας Ιταλία, όπου μετράει πέντε νεκρούς και πάνω από 200 κρούσματα, κώδωνας κινδύνου ήχησε και στην...

Πήρε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βαλένθια • Tvkosmos

Σε μία εξαιρετική κίνηση για το μέλλον της προχώρησε η Μπαρτσελόνα με την απόκτηση ενός εκ των καλυτέρων ταλέντων της Βαλένθια. Σχετικές Ειδήσεις Συγκεκριμένα, οι “μπλαουγκράνα”...