Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος νόσησε με κορωνοϊό.

Ο βουλευτής με ανακοίνωσή του αναφέρεται στην αίσια έκβαση της περιπέτειας της υγείας και επισημαίνει την καθοριστική συμβολή του εμβολιασμού κατά της covid-19.

«Μετά από την πολυήμερη νοσηλεία μου στο ΓΝΑ λόγω της νόσησής μου από τον Covid-19, επιστρέφω σήμερα υγιής και ευγνώμων στο σπίτι μου και στα καθήκοντά μου. Η δύσκολη αυτή περιπέτεια της υγείας μου είχε αίσιο τέλος και σε αυτό βοήθησε καθοριστικά το μοναδικό όπλο που μας έχει απλόχερα προσφέρει η επιστήμη, το εμβόλιο», αναφέρει o Φίλιππος Φόρτωμας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους θεράποντες γιατρούς μου, τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την καθημερινή φροντίδα τους, τόσο σε εμένα προσωπικά, όσο και στους υπόλοιπους ασθενείς συμπολίτες μας, που αυτή την ώρα δίνουν το δικό τους αγώνα εναντίον του ιού. Θα ήθελα, τέλος, να απευθύνω μία έκκληση προς όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες: Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε! Καλή χρονιά σε όλους», προσθέτει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Source link