Αρχική Αθλητικά Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά • Tvkosmos

Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά • Tvkosmos

Πριν από 20 και πλέον χρόνια η όμορφη αοιδός Άντζι Σαμίου τραγούδησε το μεγάλο σουξέ… πιο χαμηλά, πιο χαμηλά. Το τραγούδι αυτό επαξίως σήμερα θα μπορούσε ν’ αφιερωθεί στον νομικό εγκέφαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου Βασίλη Γκαγκάτση.

Σχετικές Ειδήσεις

Στη διαδρομή του διετέλεσε νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού επί Σωκράτη Κόκκαλη, γ.γ. της ΕΠΟ, πρόεδρος της ΕΠΟ, ξανά δικηγόρος του Ολυμπιακού επί Βαγγέλη Μαρινάκη, υποψήφιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας, διοικητικό στέλεχος του Αστέρα Αμαλιάδας, του Πανιώνιου, διευθύνων σύμβουλος της Super League και σήμερα νομικός σύμβουλος του Απόλλωνα Σμύρνης και βεβαίως από το 2011 και μετά αφανής νομικός συμπαραστάτης του γιου του Μάκη στον ΠΑΟΚ.

Ο Βασιλάκης έχει ενημέρωση και γνώση για όλα πλαισιώνοντας τον ΠΑΟΚ, αρχικά με τον γιο του Μάκη, ενώ στη συνέχεια τα έκανε θάλασσα στις εκλογές του 2012 απέναντι στον Σαρρή –κάποια γλυκά παρ’ ότι δεν φαγώθηκαν δεν επιστράφηκαν στο ζαχαροπλαστείο– και στη συνέχεια αυτοπροσδιοριζόμενος ως γηγενής ΣΥΡΙΖΑίος προσκολλήθηκε δίπλα στον Βασιλειάδη και παρέμεινε δύο χρόνια διευθύνων σύμβουλος στη Super League, κατά παράβαση νόμων και κανονισμών.

Μετά τις ευρωεκλογές, βλέποντας ότι η Νέα Δημοκρατία ερχόταν ταχύτατα, προκειμένου να μην μπλέξουν με τίποτα Ευελπίδων και Κορυδαλλούς, Βασιλειάδης και Συναδινός έκριναν ότι θα πρέπει να τηρήσουν τον νόμο και η διοίκηση της Super League προχώρησαν σε διαπιστωτική πράξη έκπτωσης του Βασίλη Γκαγκάτση με…. προίκα 115.000 ευρώ.

Είναι τόσο πολυσχιδής η δραστηριότητά του που πρόσφατα διαβεβαίωνε τον ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Σμύρνης κι επιχειρηματία Παναγιώτη Μονεμβασιώτη με σιγουριά ότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη δεν θα έχουν καμία κύρωση από τις καταγγελίες του Ολυμπιακού.

Όπως είναι φυσικό, δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι αποφασίζει η ΕΕΑ και τα Πειθαρχικά όργανα. Με τον Βασιλάκη ένα πράγμα είναι δύσκολο. Να καταλάβεις πότε λέει παραμύθια και πότε αναφέρει πραγματικά περιστατικά.

Βεβαίως ο Απόλλων Σμύρνης είναι αξιοσέβαστη ομάδα, με πολλά χρόνια έντονη παρουσία στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, αν και ο Βασιλάκης δεν θα έχει αντίρρηση να γίνει πρόεδρος στις Κουκουβάουνες ή στα Άσπρα Χώματα, αρκεί να υπάρχει χρήμα.

 

Source link

Ροή Ειδήσεων

Μεγάλη αγωνία για Αζάρ • Tvkosmos

Η ήττα της Ρεάλ με 1-0 από τη Λεβάντε το βράδυ του Σαββάτου δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα για τους Μαδριλένους, οι οποίοι πλέον...

Πέθανε ο 45χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε ψητοπωλείο • Tvkosmos

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 45χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε ψητοπωλείο • Tvkosmos ΑρχικήΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Πέθανε ο 45χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε ψητοπωλείο Source link...

Έφοδος της Αστυνομίας στην Τούμπα • Tvkosmos

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στο γήπεδο της Τούμπα πραγματοποίησε η Αστυνομία την Κυριακή(23/2) λίγο μετά τις 7:30 το πρωί κατόπιν εντολής από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ....