Αρχική Πολιτική Ποιοι επιδιώκουν τη Χειραγώγηση της Δικαιοσύνης-Η ευθύνη της νέας κυβέρνησης ΝΔ

Ποιοι επιδιώκουν τη Χειραγώγηση της Δικαιοσύνης-Η ευθύνη της νέας κυβέρνησης ΝΔ

Τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης επιδιώκουν εκτός από τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ που εμπλέκονται σε σκάνδαλα και μεγαλόσχημοι παράγοντες, όπως διοικητές ΔΕΚΟ, καθώς και επιχειρηματίες που είχαν ύποπτες συναλλαγές με την κυβέρνηση.

Εξάλλου, οι δικαστές πολύ σύντομα θα πρέπει να διερευνήσουν τα θαλασσοδάνεια που έδωσε η ελεγχόμενη από την κυβέρνηση Attica Bank σε επιχειρηματίες που είχαν διαπλεκόμενες σχέσεις με το Μαξίμου.

Δεν είναι μόνο τα θαλασσοδάνεια του Καλογρίτσα που διερευνώνται αλλά και τα χαριστικά δάνεια κατασκευαστικού ομίλου του εθνικού προμηθευτή.

Η Δικαιοσύνη πρόκειται να διερευνήσει επίσης μια σειρά από σκανδαλώδεις συμβάσεις στις οποίες πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και επιχειρηματίες που μπαινόβγαιναν στο Μαξίμου.

Το ερώτημα είναι πως μπορεί να σταθεί μια ηγεσία του Αρείου Πάγου, η οποία θα έχει διοριστεί από μια κυβέρνηση που έχει υπηρεσιακό χαρακτήρα.

Το πραξικόπημα στη Δικαιοσύνη δίνει την ευκαιρία στη Νέα Δημοκρατία να ελέγξει τον ρόλο που έπαιξαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια μεγαλόσχημοι κυβερνητικοί παράγοντες που είχαν στήσει παράγκα με τη Δικαιοσύνη χρησιμοποιώντας κάποιους δικαστές για να στήνουν δικογραφίες που είχαν στόχο τη δυσφήμιση πολιτικών αντιπάλων και τη διαμόρφωση καθεστώτος δικαστικής ομηρίας σε βάρος κορυφαίων επιχειρηματιών που δεν δέχτηκαν τις βρόμικες συναλλαγές με το Μαξίμου.

Είναι βέβαιο, ότι θα διερευνηθεί ο ρόλος πολιτικών και δικαστών που εμπλέκονται στα βρόμικα κόλπα που εκπορεύονταν από τα υπόγεια του Μαξίμου.

Τώρα που το σύστημα καταρρέει τα ποντίκια θα τρέξουν να κρυφτούν και όπως γίνεται πάντα κάποιοι θα αρχίσουν να κελαηδάνε για να γλιτώσουν.

Source link

Ροή Ειδήσεων

Έρχεται νέο ρεκόρ για το 10ετες ομόλογο

Τι λένε οι αναλυτές Παραμένει το θετικό κλίμα στην αγορά των ομολόγων και σήμερα Δευτέρα (23/9), καθώς  το απόγευμα, η απόδοση του 10ετούς ομολόγου...

Κριτική Σκανδαλίδη για τον υπερσυγκεντρωτισμό του Μαξίμου • Tvkosmos

«Ακραίο συντηρητισμό» καταλόγισε στην κυβέρνηση σε ό,τι αφορά την άσκηση της εξουσίας ο Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων...

Μαθήματα Ελληνικών για ομογενείς και αλλοδαπές γυναίκες • Tvkosmos

Μαθήματα Ελληνικών για ομογενείς και αλλοδαπές γυναίκες • Tvkosmos ΑρχικήΕλλάδαΜαθήματα Ελληνικών για ομογενείς και αλλοδαπές γυναίκες Source link

Γερουσιαστής πυροβόλησε εναντίον διαδηλωτών – Τραυμάτισε έναν φωτορεπόρτερ

Αϊτή: Γερουσιαστής πυροβόλησε εναντίον διαδηλωτών – Τραυμάτισε έναν φωτορεπόρτερ ΑρχικήΔιεθνήΑϊτή: Γερουσιαστής πυροβόλησε εναντίον διαδηλωτών – Τραυμάτισε έναν φωτορεπόρτερ Source link

«Αξίζαμε κάτι παραπάνω, δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε μια ισοπαλία» • Tvkosmos

Δώνης: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω, δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε μια ισοπαλία» • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΔώνης: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω, δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε μια ισοπαλία» Source link