Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Αντιδημοφιλές ποστ που δεν χαϊδεύει αυτιά:
Άφησα να καταλιαγιάσει λίγο ο κουρνιαχτός και οι εν θερμώ αντιδράσεις και επανέρχομαι στο θέμα “Μπογδάνου” και της λίστας των νηπίων που δημοσίευσε.
Δεν είναι το ζήτημα η δημοσίευση που άλλωστε τα ονόματα ήταν ήδη δημοσιευμένα και τοιχοκολλημένα στο νηπιαγωγείο.

Πολλοί πήραν σαν αφορμή ότι σε ένα νηπιαγωγείο σε μιά συγκεκριμένη περιοχή από τα 20 παιδιά είναι μόνο 3 Ελληνόπουλα και είπαν ότι αυτό είναι κίνδυνος για τον Ελληνισμό!

Κινδυνεύει λοιπόν να “αλλοιωθεί” ο Ελληνισμός από ποιούς;

Από τα νήπια που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και από τα 5 τους χρόνια μετέχουν της Ελληνικής Παιδείας;
Όχι φίλοι μου.

Ο Ελληνισμός κινδυνεύει από την αδιαφορία, τον καταναλωτισμό και των ωχαδελφισμό των Ελλήνων.
Όταν δεν κάνουμε ένα παιδί παραπάνω για να τα δώσουμε όλα στο ένα που θα κάνουμε, όταν δεν μαθαίνουμε στο παιδί μας ούτε τι γιορτάζουμε στις Εθνικές Εορτές και περιμένουμε από τον δάσκαλο που μπορεί να ανήκει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ να του τα μάθει, όταν δεν κάνουμε τον κόπο να πάμε να ψηφίσουμε στα σωματεία μας με αποτέλεσμα να τα διοικούν Εθνομηδενιστές, τότε μην ψάχνουμε άλλες αιτίες που δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν σε μια παγκοσμιοποιημένη Οικονομία.

Να μην μιλήσω για το τί επιλέγουν γονείς και παιδιά να βλέπουν στα κανάλια.
Τις Ελληνικές σημαίες στις διαδηλώσεις δεν τις καίνε οι αλλοδαποί αλλά “βλαστάρια” συνήθως “καλών” οικογενειών!

Ίσως επειδή ανήκω στην γενιά που το Χριστουγεννιάτικο δώρο ήταν ένα ζευγάρι παπούτσια έχει μείνει στο DNA μου αυτή η άποψη.
Δεν θεωρούσαμε υποτιμητικό και ντροπή να φορέσουμε τα καλοδιατηρημένα ρούχα του μεγάλου μας αδελφού.
Ζήσαμε όμως και τις χρυσές εποχές που σέρναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα αλλά δεν αλλοτριωθήκαμε και δεν ξεχάσαμε ποτέ τη Ιστορία και τις παραδόσεις μας.
Προσωπικά θεωρώ επιτυχία όσα παιδιά νόμιμα βρίσκονται στην Χώρα να μετέχουν της Ελληνικής Παιδείας από τα γεννοφάσκια τους.

Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα παιδιά θα έχουν την μόρφωση και την δύναμη μεγαλώνοντας να αντιταχθούν σε κάθε αναχρονιστικό θρησκευτικό φανατισμό των γονέων τους.
Αυτά τα παιδιά δεν θα τα δούμε ποτέ να αυτομαστιγώνονται δημόσια και να κυκλοφορούν με μαντήλες.

Εάν θέλουμε λοιπόν να διαφυλάξουμε τον Ελληνισμό μας η λύση δεν είναι να πετροβολούμε την διαφορετικότητα αλλά να ενισχύσουμε αριθμητικά και πνευματικά τον Ελληνισμό μας.

Η Κυβέρνηση με την αντιμετώπιση της εισβολής στον Έβρο, την μετέπειτα λειτουργία του Λιμενικού, την διαμορφωμένη κατάσταση στα νησιά και την πολιτική της στο εξωτερικό για την μετανάστευση, έδειξε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να κάνει την Ελλάδα χώρο αποθήκευσης κάθε παράνομου μετανάστη.

Όποιος δεν βλέπει τα αποτελέσματα και τον μηδενισμό των μεταναστευτικών ροών εθελοτυφλεί.
Από εκεί και πέρα το να εξαφανίσουμε όποιον έχει νομιμοποιηθεί και εργάζεται στην Ελλάδα είναι αδύνατο, αντιευρωπαϊκό και ασύμφορο για την Χώρα.

Ένα 20% των χειρονακτικών επαγγελμάτων δεν βρίσκει πλέον ζήτηση από Έλληνες.
Ας αναλογιστούμε μόνο τις αγροτικές εργασίες και τις οικιακές βοήθειες και να σκεφτούμε τι θα έκαναν οι αγρότες και όσοι φροντίζουν ηλικιωμένους χωρίς τους αλλοδαπούς.
Οι περισότερες κατασκευαστικές επενδύσεις που έρχονται στην Ελλάδα, επιλέγουν σαν κατώτερο εργατικό δυναμικό αλλοδαπούς γιατί δεν υπάρχει προθυμία από ‘Ελληνες.
Οι φωνές για απομάκρυνση και διαγραφή του Μπογδάνου είναι γελοίες ιδιως όταν προέρχονται από τους κατ’εξοχήν Εθνομηδενιστές της Χώρας.
Υπάρχει ένα μεγάλο θα έλεγα πρόβλημα, από το 2015, στην περιοχή από την Πλατεία Βικτωρίας μέχρι τα Πατήσια όπου όλη η περιοχή έχει γκετοποιηθεί.
Δύσκολα βρίσκεις Έλληνα εκεί τις βραδυνές ώρες λόγω ανασφάλειας.
Σίγουρα για την συγκεκεριμένη περιοχή κάτι πρέπει να γίνει.
Για αυτό μην πυροβολούμε τον όποιο βουλευτή της Α’ Αθηνών διαμαρτύρεται για την εκλογική του περιφέρεια.
Πολλοί βουλευτές βγαίνουν στα κάγκελα για πολύ πιό ήσσονος σημασίας θέματα γιά τις περιφέρειές τους.
Παρέμβαση από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων για τη λίστα Μπογδάνου • Η ΆποψηΟ Μπογδάνος το έκανε άκομψα και ζήτησε συγγνώμη για αυτό.
Δεν θα τον σταυρώσουμε.

Σε μιά Παράταξη σαν την Ν.Δ. χρειάζονται και θα έλεγα ότι είναι απαραίτητοι και οι Μπογδάνοι και οι ακραίοι φιλελεύθεροι και οι αριστερίζοντες. Αλλιώς εάν σταματήσουν οι διαφορετικότητες και οι ζυμώσεις θα σταματήσει να είναι Παράταξη και θα γίνει ένα συμπαγές μεν κόμμα αλλά την εξουσία θα την βλέπει με τα κυάλια.

Όλοι μας έχουμε αρχές και απωθημένα και κατά καιρούς μας ενοχλούν διάφορες απόψεις.
Να ξέρουμε όμως ότι οι πολιτικές δεν διαμορφώνονται από απόψεις στελεχών και βουλευτών, αλλά από την κυβέρνηση που παίρνει άμεσα θέση σε τέτοια θέματα.
Όπως πολύ εύστοχα είπε ένας καλός μου φίλος, η διακυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τον Τσίπρα είναι σάν να χαρίζουν σπίτι σε έναν άστεγο και αυτός να διαμαρτύρεται για το χρώμα που εχουν τα πλακάκια.
Εμένα προσωπικά το βασικό που με απασχολεί είναι να μην ξαναζήσω κυβέρνηση του 2015-19.
Bαράτε ελεύθερα τώρα αλλά στα 66 μου δεν σκοπεύω να γράφω για να μαζεύω likes…