Αρχική Άποψη Πάρτε ποπ-κορν και ποτάκι

Πάρτε ποπ-κορν και ποτάκι

Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Μια-μια βγαίνουν στην δημοσιότητα οι αποδείξεις για την προσπάθεια της “πρώτης φοράς Αριστεράς” να δημιουργήσει καθεστώς στην Χώρα που γέννησε την Δημοκρατία!

Μετά την προσπάθεια του Παπαγγελόπουλου να ενοχοποιήσει πολιτικούς αντιπάλους με την Νοβάρτις,”έσκασαν” ακόμη δύο υποθέσεις οι οποίες πλέον αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση Συριζανέλ λειτουργούσε με όρους Μαφίας!

– Η σύζυγος του Καμμένου φέρεται να έδινε εντολές στην ηγεσία της ΕΛΑΣ για άμεση σύλληψη αντιφρονούντων εκδοτών και δημοσιογράφων που έκαναν κριτική στον σύζυγο!
– Ο Νίκος Παππάς γνώριζε και κάλυπτε τις ενέργειες Παπαγγελόπουλου αποκαλώντας την κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστερά “μαγαζί”.
Ζητούσε να καταθέσουν ψευδώς για την Μαρέβα Μητσοτάκη,προκειμένου να διευκολύνει τον επιχειρηματία!
Εκκρεμεί βέβαια και οι απάντηση για το ταξίδι του Παππά στις Σεϋχέλλες με το λήαρ τζέτ αμφιλεγόμενου επιχειρηματία της Βενεζεουέλας και συνοδευόμενος από τον ειδικό στις off shore εταιρίες, Αρτέμη Αρτεμίου!
Εκκρεμεί ακόμη η απάντηση για το μυστικό ταξίδι του Τσίπρα στο Παρίσι και συνομιλίες με τους Ρότσιλντ…
Για αυτά τα δύο τελευταία έχουν γινει εκατοντάδες ερωτήσεις στην Βουλή που ποτέ δεν απαντήθηκαν!

Στην Πατρίδα μας μεταπολιτευτικά όλες οι κυβερνήσεις έκαναν λάθη και πολλά στελέχη κυβερνήσεων έβαλαν το δάκτυλο στο μέλι!
Καμιά όμως κυβέρνηση δεν στράφηκε εναντίον του Πολιτεύματος και της Δημοκρατίας!
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εξακολουθεί να στηρίζει Συριζα για όποιον λόγο θέλει!
Μην ακούσω όμως ξανά πολιτικά επιχειρήματα εκ μέρους τους γιατί η αστική ευγένεια έχει και τα όριά της!
Αυτό δεν είναι πολιτική,είναι ΜΑΦΙΑ!

Περιμένω την μέχρι τέλους την διερεύνηση των υποθέσεων και μετά από αυτό πιστεύω ότι η Νοβάρτις θα είναι απλή “οδοντόκρεμα”..
Πάρτε ποπ-κορν και ποτάκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ροή Ειδήσεων

Γκρεμίζεται ο «Λευκός Οίκος» του ΣΥΡΙΖΑ

Μαχαιριές στον Τσίπρα: Γκρεμίζεται ο «Λευκός Οίκος» του ΣΥΡΙΖΑ ΑρχικήΠολιτικήΜαχαιριές στον Τσίπρα: Γκρεμίζεται ο «Λευκός Οίκος» του ΣΥΡΙΖΑ Source link

Στους 193 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε μια 83χρονη στο «Σωτηρία»

Κορωνοϊός: Στους 193 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε μια 83χρονη στο «Σωτηρία» ΑρχικήΕλλάδαΚορωνοϊός: Στους 193 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε μια 83χρονη στο...

Πρώτος στην Ελλάδα, τρίτος στα πέναλτι στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, αλλά άλλοι πρέπει να ντρέπονται…

Πρώτος στην Ελλάδα, τρίτος στα πέναλτι στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, αλλά άλλοι πρέπει να ντρέπονται… • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΠρώτος στην Ελλάδα, τρίτος στα πέναλτι στην Ευρώπη...

Ζητήθηκε από τον Καραμανλή να αποκηρύξει τους «σκευωρούς»

Μπορεί από το Μαξίμου να διαμηνύουν ότι δεν πρόκειται να εμπλακούν στις διαδικασίες της προανακριτικής για την υπόθεση Novartis, αλλά αυτό δεν σημαίνει...