Η Ιταλία έφυγε νικήτρια από το ΟΑΚΑ, διά… περιπάτου. Παρ’ όλα αυτά ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παρουσιάστηκε ανικανοποίητος. Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της «σκουάτρα αντζούρα» αναγνώρισε πως η ομάδα του βελτιώνεται αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε παράπονα γιατί «δεν βάλαμε τέταρτο γκολ».

Σχετικές Ειδήσεις

Αρχικά, είπε: «Δεν θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση που έχουμε κάνει. Το πιο σημαντικό είναι ότι συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, τα πήγαμε καλά από το πρώτο λεπτό και βάλαμε το ματς στον σωστό δρόμο. Αυτό που έχει μείνει, είναι το γιατί δεν βάλαμε τέταρτο γκολ στο δεύτερο μέρος.

Έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο, καθίσαμε πίσω σε κάποιες φάσεις, έπρεπε να έχουν μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες μας. Ρισκάραμε να δεχθούμε γκολ, η Ελλάδα παραλίγο να μας χτυπήσει στην κόντρα κάποιες φορές. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε».

Κατόπιν, στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε: «Πάντοτε έχουμε επιλογή να διαλέξουμε έξι με επτά παίκτες για την ενδεκάδα και αυτό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα σε ένα ματς. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο ξεκίνημα και αυτό μας βοήθησε στο να πάρουμε στο τέλος μια σημαντική νίκη.

Έχουμε μια άλλη εικόνα πλέον στην ομάδα μας. Υπάρχει ισορροπία. Η Ελλάδα είναι μια καλή ομάδα, μας έβαλε δύσκολα, αλλά καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού με τον καλύτερο τρόπο. Παίξαμε καλά και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες.

Η ήττα της Βοσνίας από την Φινλανδία, δείχνει την ανάγκη στο αμέσως επόμενο παιχνίδι να κερδίσουμε και να κάνουμε ακόμα ένα σημαντικό βήμα.

Θα κάνω κάποιες αλλαγές, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Είναι το τελευταίο ματς της σεζόν πριν τις διακοπές και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα».

– Για την άνοδο του Ζορζίνιο και του Μπαρέλα: «Ο Ζορζίνιο πήρε εμπειρία στο αγγλικό πρωτάθλημα και αυτό τον βοηθάει. Έχουμε παίκτες σαν τον Μπαρέλα, τον Κεάν, τον Μπερναντέσκι που σταδιακά ανεβαίνουν και έχουν καλές χρονιές και αυτό θα βοηθήσει αρκετά την εθνική στην πορεία».

«Mea culpa» από τον Αναστασιάδη (video)

Αμφίβολο αν μπορούν, σίγουρο πως απογοητεύουν τα παλικάρια (video)

Source link