Αρχική Πολιτική Πάντοτε θα αγαπώ τη χώρα σας

Πάντοτε θα αγαπώ τη χώρα σας

Στο πλευρό της Ελλάδας στέκεται ο Εμανουέλ Μακρόν που ε΄στειλε μήνυμα στήριξης στην χώρα μας.

Σχετικές Ειδήσεις

Μιλώντας στα «Νέα», ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε από το Πόρτσμουθ της Νότιας Αγγλίας, όπου παρευρέθηκε σε εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 75 ετών από την απόβαση των Συμμαχικών Δυνάμεων στη Νορμανδία: «Πάντοτε θα αγαπώ και θα στηρίζω τη χώρα σας. Θέλω να επισκεφθώ ξανά την Ελλάδα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μακρόν είχε επισκεφθεί την Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του Μπριζίτ για δύο μέρες, τον Σεπτέμβρη του 2017, μόλις τέσσερις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Η δήλωση στήριξης του Μακρόν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού γίνεται τέσσερις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, από τις οποίες, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, θα προκύψει μια νέα κυβέρνηση.

«Συζήτησα με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και του μετέφερα το ίδιο ακριβώς μήνυμα, πρόσθεσε ο Μακρόν στην δήλωσή του.

Σημειώνεται ότι ο Γάλλος πρόεδρος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μια ιδιαιτέρως θερμή συνομιλία με τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα στους επίσημους εορτασμούς για το D-Day στην Βρετανία.

Στη συνάντησή τους οι δύο πρόεδροι συζήτησαν για το μέλλον της ΕΕ και τις προκλήσεις που αυτή αντιμετωπίζει. Ο ΠτΔ τόνισε στον Γάλλο ομόλογό του ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να ανακόψει την ευρωπαϊκή ενοποίηση και να απειλήσει την ευρωπαϊκή δημοκρατία», ζητήματα που είχε θίξει και ο Μακρόν στην ομιλία του στον λόφο της Πνύκας το 2017.

Source link

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα από 23 εκατομμύρια ευρώ σε μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα • Tvkosmos

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 23 εκατομμύρια ευρώ σε μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα • Tvkosmos ΑρχικήΑθλητικάΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 23 εκατομμύρια ευρώ σε μοίρασε την προηγούμενη...

Ο Φρουζής… έδειξε την προστατευόμενη μάρτυρα «Αικατερίνη Κελέση»

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής «έδειξε» ποια είναι η προστατευόμενη...

Αυξάνονται τα ποσά για το επίδομα θέρμανσης- Ανοίγει η πλατφόρμα τις επόμενες μέρες

Αυξάνονται τα ποσά για το επίδομα θέρμανσης- Ανοίγει η πλατφόρμα τις επόμενες μέρες • Tvkosmos ΑρχικήΟικονομίαΑυξάνονται τα ποσά για το επίδομα θέρμανσης- Ανοίγει η πλατφόρμα...

Το κομμάτι από Ομόνοια και πέρα ήταν μαύρη τρύπα… Τώρα υπάρχει αστυνόμευση • Tvkosmos

Μπακογιάννης: Το κομμάτι από Ομόνοια και πέρα ήταν μαύρη τρύπα… Τώρα υπάρχει αστυνόμευση • Tvkosmos ΑρχικήΠολιτικήΜπακογιάννης: Το κομμάτι από Ομόνοια και πέρα ήταν μαύρη...

Ξεκινούν τα έργα στον Λυκαβηττό • Tvkosmos

Στους επόμενους 18 μήνες αλλάζει όψη ο λόφος του Λυκαβηττού, γίνεται πιο ασφαλής για τους επισκέπτες του και τους περίοικους, έτσι ώστε να αποτελεί...