Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να θυμηθούμε τι έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας τον Νοέμβριο του 2013 για τις τιμές των φαρμάκων. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούσε τότε στη μείωση των τιμών των φαρμάκων.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε ζητήσει την απόσυρση της τροπολογίας του τότε υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, για την τιμολόγηση των φαρμάκων.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε κατηγορήσει τον τότε πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά αλλά και τον Άδωνι Γεωργιάδη πως «παίζουν επικοινωνιακά κολπάκια και παιχνιδάκια» τα οποία πρέπει να σταματήσουν, καθώς «δεν μπορούν να παίζουν με την χώρα και την υγεία του ελληνικού λαού».

Σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλούσε την Κυβέρνηση να λάβει πρωτοβουλία για δεκαήμερο διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς για τη φαρμακευτική δαπάνη, ενώ είχε επιτεθεί στον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας: «Ο κ. Γεωργιάδης έχει χάσει τον έλεγχο, για αυτό και εγώ ήρθα σήμερα εδώ για να του δώσω τα εύσημα. Είναι ο καλύτερος υπουργός για μία κυβέρνηση που θέλει να διαλύσει τη δημόσια υγεία. Την κάνει τη δουλειά του καταπληκτικά», είχε αναφέρει ακόμα.

Δείτε το βίντεο:

Source link