Αρχική Αθλητικά Όλα για το μαρούλι (του Γραμμένου) • Tvkosmos

Όλα για το μαρούλι (του Γραμμένου) • Tvkosmos

Ξυρίστηκε, παρφουμαρίστηκε και πήγε σαν γαμπρός ο Ευάγγελος Γραμμένος στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της βουλής. Όπως αρμόζει, δηλαδή, στον θεσμό.

Σχετικές Ειδήσεις

Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρθηκε στη ρήτρα του αυτοδιοίκητου για τη διάταξη του αθλητικού νομοσχεδίου που αναφέρεται στους κανονισμούς των ομοσπονδιών και τον έλεγχό τους από τον εκάστοτε υφυπουργό Αθλητισμού. Επίσης αναφέρθηκε και στους περιορισμούς θητειών και στα όρια ηλικίας.

Αποδείχθηκε, όμως, στην πράξη ότι άλλος ήταν ο καημός του Γραμμένου. Τον Βάγγο ενδιέφερε η αποζημίωση που του εξασφάλισε η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ έπειτα και από τη νομοθετική παρέμβαση του Γιώργου Βασιλειάδη.

Επειδή θα ήταν άκομψο να μιλήσει ο ίδιος για τα ευρώπουλα που κινδυνεύει να χάσει, ο Γραμμένος πήρε μαζί του έναν εκ των νομικών συμβούλων της Ομοσπονδίας για να αναφερθεί στο μαρούλι του προέδρου.

Και επειδή στη ζωή όλα είναι «δούναι και λαβείν», ο Βασίλης Σαράκης είπε αρχικά ότι συμφωνεί με την κατάργηση των εκλογικών διατάξεων που είχε εισάγει στον αθλητικό χώρο ο Βασιλειάδης, αλλά διευκρίνισε πως δεν γίνεται να καταργηθεί η αποζημίωση του προέδρου στην ΕΠΟ επειδή δίνεται από ίδια έσοδα και δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.

Ο Αυγενάκης, πάντως, αξιοποίησε άμεσα την ασίστ. Για να μη μείνουν οι βουλευτές στον μισθό του Γραμμένου ρώτησε για τη θέση της Ομοσπονδίας στις εκλογικές διατάξεις του υφιστάμενου νόμου. Και αμέσως πετάχτηκε ο Γραμμένος και επανέλαβε ότι στηρίζει την κατάργηση της ποσόστωσης και της απλής αναλογικής.

Source link

Ροή Ειδήσεων

Στο Νταβός ο Μητσοτάκης- Στις «αποσκευές» επενδύσειςκαι ελληνοτουρκικά

Στο Νταβός ο Μητσοτάκης- Στις «αποσκευές» επενδύσειςκαι ελληνοτουρκικά ΑρχικήΠολιτικήΣτο Νταβός ο Μητσοτάκης- Στις «αποσκευές» επενδύσειςκαι ελληνοτουρκικά Source link

Το Βόρειο Αιγαίο βάζει «λουκέτο»

Από A. AE 09:36 - 22/01/2020 Τελευταία Ενημέρωση 09:37 - 22/01/2020 Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το προσφυγικό πραγματοποιούν σήμερα, Τετάρτη κάτοικοι της Χίου, της Λέσβου και της Σάμου. Σχετικές...

Φοιτητές «πιάστηκαν» να κάνουν σεξ στο αναγνωστήριο Πανεπιστημίου (βίντεο)

Φοιτητές «πιάστηκαν» να κάνουν σεξ στο αναγνωστήριο Πανεπιστημίου (βίντεο) ΑρχικήΔιεθνήΦοιτητές «πιάστηκαν» να κάνουν σεξ στο αναγνωστήριο Πανεπιστημίου (βίντεο) Source link

Αυτά προβλέπονται για τη συνάντηση των BIG-4 • Tvkosmos

Από Γ. Γ. 09:53 - 22/01/2020 Τελευταία Ενημέρωση 09:54 - 22/01/2020 Η μέρα(22/1, 15:00) της συνάντησης των BIG-4 με όλους τους ιθύνοντες του ελληνικο΄υ και διεθνούς ποδοσφαίρου...