Τις πρωτοποριακές λύσεις της παρουσίασε προ μερικών εβδομάδων ημερών η SUNLIGHT (μέλος του Ομίλου Olympia) στην κορυφαία διεθνή έκθεση εξοπλισμού μεταφορών, εφοδιαστικής αλυσίδας και χειρισμού υλικών PROMAT 2021.

Η φετινή PROMAT διεξήχθη διαδικτυακά, από τις 12 έως και τις 16 Απριλίου και σε αυτήν η ελληνική εταιρεία έβγαλε στη… βιτρίνα την πλήρη γκάμα των καινοτόμων προϊόντων μολύβδου (BCI), την επαναστατική σειρά έξυπνων μπαταριών λιθίου (Li.ON FORCE), καθώς και τη νέα σειρά μπαταριών λιθίου ημι-έλξης (Semi-Traction) κατάλληλη για χρήση σε εφαρμογές όπως βιομηχανικές σκούπες, αμαξίδια golf, εναέριες πλατφόρμες εργασίας (AWPs), σκάφη αναψυχής, οχήματα αυτοματοποιημένες καθοδήγησης (AGVs) και τροχόσπιτα. Μέσα από την πλατφόρμα τελευταίας τεχνολογίας που παρείχε η PROMAT 2021 στους εκθέτες και με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, η SUNLIGHT είχε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσει και να παρουσιάσει στοχευμένα και εξειδικευμένα σε κατάλληλους δυνητικούς πελάτες τις προηγμένες λύσεις σε συστήματα αποθήκευσης ενέργειας για βιομηχανική χρήση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία-μέλος του Ομίλου Olympia συνεχίζει την υλοποίηση της στρατηγικής της να γίνει ο πλέον ισχυρός «παίκτης» στον κλάδο βιομηχανικών μπαταριών και στην αμερικανική αγορά κι έτσι προσαρμόζει τις προϊοντική φαρέτρα της με τέτοιο τρόπο που να ανταποκριθεί στις απαιτητικές ανάγκες της εν λόγω αγοράς. Δεν άλλωστε τυχαίο ότι η SUNLIGHT έχει δημιουργήσει τη μεγαλύτερη μονάδα συναρμολόγησης (σ.σ. η αρχική επένδυση για την πρώτη τριετία ανέρχεται σε 10 εκατ. δολάρια) στις ΗΠΑ και διαγράφοντας δυναμική πορεία στην αγορά της Αμερικής τα τελευταία 9 χρόνια μέσα από σημαντικές στρατηγικές συνεργασίες, συνεχίζει με πρωτοβουλίες που δημιουργούν νέες επιχειρηματικές προοπτικές και εδραιώνουν περαιτέρω τη θέση της.

Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here