Τα μέλη της ΕΕΤ σχεδιάζουν σειρά ρυθμίσεων και προγραμμάτων

Μετά τις κυβερνητικές δηλώσεις για την στήριξη των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών που επλήγησαν από την επέλαση της κακοκαιρίας «Ιανός», σειρά παίρνουν και οι ελληνικές τράπεζες όπου με την σειρά τους ετοιμάζουν μέτρα στήριξης προς τις ομάδες αυτές.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ), σε συνέχεια των ληφθέντων από την Ελληνική κυβέρνηση μέτρων για την υποστήριξη επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων που επλήγησαν από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα («Ιανός») οι ελληνικές τράπεζες, μέλη της ΕΕΤ, θα λάβουν, επίσης, για τις ίδιες ομάδες τα ενδεδειγμένα μέτρα στήριξης και προστασίας. Τα μέλη της ΕΕΤ σχεδιάζουν σειρά ρυθμίσεων και προγραμμάτων, για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την τράπεζα με την οποία συνεργάζονται.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε μια δέσμη 9 μέτρων προκειμένου να στηριχθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία «Ιανός».

Source link