Στα στελέχη της Διεύθυνσης Περιουσιακών Δικαιωμάτων στην ΓΑΔΑ παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης (7/6/2021) η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.

Η γυναίκα εκλήθη να καταθέσει στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας, την οποία διέταξε η Εισαγγελία Αθηνών, ύστερα από δημοσιεύματα που την εμφάνιζαν να προσποιείται την ψυχολόγο, χωρίς στην πραγματικότητα να έχει πτυχίο.

Οπως είπε στους αστυνομικούς, ουδέποτε δήλωσε σε κάποια επίσημη αρχή ψυχολόγος και μόνον τα μέσα ενημέρωσης παρερμήνευσαν την ιδιότητά της και την αποκάλεσαν έτσι, καθώς η ίδια είναι ιδιοκτήτρια Κέντρου Θεραπευτικής Υπνωσης, Ψυχοθεραπευτικών και Συμβουλευτικών Προσεγγίσεων, με άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών.

Αστυνομικές πηγές του Huffpost αναφέρουν ότι δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της απάτης και η γυναίκα δεν είναι κατηγορούμενη.

Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι δήλωσε στους αστυνομικούς πως παρείχε συμβουλές στο ζευγάρι μέχρι τα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου.

Μετά την εισβολή και τη δολοφονία της 20χρονης, απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον σύζυγο τής Καρολάιν και από εκείνη την ημέρα είχαν μία επικοινωνία, αλλά όχι καθημερινή.

Source link