Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης

Τον Κυριάκο τον πολεμάνε ανελέητα οι Πούτιν και Ερντογάν, για Εθνικούς λόγους και οι Τσίπρας, Βαξεβάνης, Πολάκης, Βαρδινογιάννης, Σαββίδης, Γιαννακόπουλος και πρόσφατα και ο Μαρινάκης για οικονομικούς λόγους!
Είναι πολλά τα λεφτά ( 72 ΔΙΣ ) του Ταμείου Ανάκαμψης και η διαχείριση Μητσοτάκη δεν τους εξυπηρετεί.
Ανέστησαν τον Αυριανισμό και θα κάνουν την προεκλογική περίοδο βόθρο!
Στην θέση οδηγού του βυτιοφόρου βοθρολυμάτων προσλήφθηκε ο Τζουμάκας!
Χρέος του καθενός μας που δεν συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με αυτά τα συμφέροντα, είναι να στηρίξει φανατικά τον Μητσοτάκη, εάν θέλει η όποια ανάπτυξη να φτάσει στο πορτοφόλι του και όχι να μοιραστεί σε όλους αυτούς και το σκυλολόϊ τους.
Κατά τα άλλα ο Κυριάκος εκφράζει την “Ελιτ”!
Πρέπει όμως και ο Πρωθυπουργός να αφήσει επιτέλους την μετριοπαθή στάση, λόγω της ενότητας και να βγεί στην αντεπίθεση με σκληρούς τόνους.
Αρκετά τους χαρίστηκε και ο καρκίνος απέκτησε μεταστάσεις!
Άλλον Αυριανισμό και άλλη Νοβαρτιάδα δεν μπορεί να τους επιτρέψει να κάνουν.
Πίεση στην Δικαιοσύνη να διερευνά αμέσως ότι προκύπτει και να μην σέρνονται όλα αυτά μέχρι τις εκλογές.
Αλλιώς ο Τσιάρας να πάει σπίτι του.
Είχα προβλέψει ότι θα δούμε τέτοιου είδους λάσπη μέχρι να φτάσουμε στις εκλογές, αλλά η κατάσταση πάει να ξεφύγει όταν ο αχρείος Τσίπρας άρχισε να θέτει και ζήτημα εγκυρότητας των εκλογών και να βάζει όρους διεξαγωγής τους έξω από κάθε διάταξη του Συντάγματος και των νόμων!
Στο χέρι μας είναι να ματαιώσουμε την επιστροφή στο 2015-19!
Μια μαζική προσέλευση στις κάλπες και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις θα ανοίξει τον δρόμο για μια νέα περίοδο ανάπτυξης, και Εθνικής ανάτασης για την Πατρίδα μας!
Μέχρι τότε όμως στηρίζουμε σταθερά τον Κυριάκο και δεν “τσιμπάμε” σε ότι ατεκμηρίωτα θα βγάζουν οι υπόνομοι της Κουμουνδούρου!